Almanya Blockchain Teknolojisinin Peşinden Gidiyor

Almanya Blockchain Teknolojisinin Peşinden Gidiyor

Paylaş
Sadraf: Almanya Blockchain Teknolojisinin Peşinden Gidiyor

Almanya, Blockchain teknolojisinden vazgeçmek istemiyor. Almanya hükümeti ilk olarak mülteciler ile alakalı programları yakından hızlı ve güvenli bir şekilde takip etmek için Blockchain’den yararlanmak istiyor. Aynı zamanda zincir teknolojisindeki verimliliği de bu program vasıtasıyla takip etmek istiyor. Almanya Merkez Bankası, Blockchain ve kripto paralar ile alakalı çalışmaları oldukça yakından takip ediyor.

Almanya Merkez Bankası daha önceden de kripto paralarla alakalı birtakım çalışmalar yaptı. Yapılan bu çalışmalarda kripto paraların gelecekte çok daha iyi bir konumda olacağı öngörüldü. Almanya hükümeti yaptığı açıklamada, kripto paraları risk olarak görmediğini açıkladı. Kripto paraların ister kısa ister uzun vade olsun herhangi bir risk faktörü taşımadığı, bu nedenle alım ve satım yapılması tamamen kişinin inisiyatifine bağlı olduğu belirtildi.

Almanya hükümeti, firmaların ve kamu kurumlarının Blockchain teknolojisinden yarrlanabileceğini, herhangi bir engel koyulmayacağını ifade etti. Ancak tüm bu çalışmaların açık ve şeffaf bir şekilde halka açık olarak yapılması gerekli. Aksi durumda halka kapalı olarak yapılan zincir çalışmaları, hükümet tarafından engellendi.
Dünyada birçok ülke zincir teknolojisiyle alakalı birtakım çalışmalar yapıyor. Yapılan bu çalışmalar daha çok zincir teknolojisini tanıma, sınırları ve nasıl kullanılması gerektiği ile alakalı. Zincir çalışmaları için maliyetler inanılmaz boyutlara ulaşabiliyor. Bu yüzden firma sahipleri bu çalışmaları sınırlandırabiliyor ve çalışmalar gecikebiliyor. Piyasada zincir teknolojsi ile ilgili bilgili kişi sayısı az olduğu için verilecek olan maaşlarda binlerce euroyu bulabiliyor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap