Rakuten Kripto Para Borsası Açılıyor

Rakuten Kripto Para Borsası Açılıyor

Paylaş
Sadraf: Rakuten Kripto Para Borsası Açılıyor

Japonya’da faaliyet gösteren ünlü ticaret devi Rakuten, lisans almaya hak kazandığını duyurdu. Rakuten artık kripto para borsası olarak da hizmet verecek. Rakuten’in basın sözcüsü kripto para borsasının isminin Rakuten Wallet olacağını açıkladı. Yeni açılacak olan kripto para borsasının bir ay sonra açılacağı da gelen bilgiler arasında. Rakuten’in kripto para borsası açmasıyla beraber diğer birçok ticaret devine de örnek olabilir. Rakuten bu bakımdan bir öncü olarak diğer birçok şirkete örnek oluyor.

Japonya’da kripto para borsası açmak için artlar oldukça zorlayıcı. Bu sebepten ötürü Japonya’da kripto para borsası açmak için oldukça uzun bir zaman beklemek gerekebiliyor. Japon kurumlar bu konuda oldukça hassas ve seçici olduklarından ötürü açılan kripto para borsalarına çok önem veriliyor. Japonya’da kripto para borsası açmak yalnızca şartlarından dolayı değil aynı zamanda maddi külfeti de ağır olduğundan dolayı pek fazla tercih edilmiyor. Hem lisans alma şartları zor hem de giderler çok fazla. Özellikle avukat masrafı ayda binlerce doları buluyor. Bu sebepten dolayı her isteyen şirket kripto para borsası açamıyor. Daha önceden hakkında vergi kaçakçılığı davası açılan şirketler ve birtakım kısıtlamalara maruz kalmış şirketler, kripto para lisansına sahip olamıyor.

Japonya’da şartların bu kadar zorlayıcı olması tamamıyla kullanıcı güvenliği için. Tek bir nedenden dolayı bile lisans verilmediği durumlar görülebiliyor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap