Bakkt CEO’su ABD Senatörü Oldu!

Bakkt CEO’su ABD Senatörü Oldu!

Paylaş
BTC Piyasası: Bakkt CEO’su ABD Senatörü Oldu!

Bakkt CEO’su Kelly Loeffler, kripto para sektöründe yeni yeni tanınmaya başlayan birisi olsa da ABD kulislerinde adını daha önce duyurmayı başaran bir kişi olarak bilinmekte.

Bakkt CEO’su Senatoya Girdi!

Loeffler geçtiğimiz günlerde Georgia eyaleti valisi Brian Kemp tarafından Senatör vyapılacağı şeklinde haberlerle anılmıştı ve görünüşe göre Kemp bunu başardı. Wall Street Journal’ın aktardığı habere göre atama kesinleşti ve Başkan Donald Trump‘ın Loeffler’i bu konumda istememesine rağmen Bakkt CEO’su yerni görevine 1 Ocak 2020 tarihinde başlayacak.

Loeffler eski senatör Johnny Isakson’ın koltuğunu dolduracak ve Isakson’ın dönemi 2023 yılına kadar sürecek olsa da, Loeffler aday olmadan 2020 yılının sonuna kadar görevde kalabilecek. 2021 yılının başından itibaren göreve devam etmek isteyen Loeffler’in aday olması gerekmekte. Isakson sağlıkla ilgili sebeplerden dolayı kendi isteğiyle emekli olmuştu ve Loeffler direkt vali tarafından geçici olarak atandı. Loeffler ilginç bir şekilde bu pozisyona son başvuru tarihinden bir gün önce başvurdu.

Kemp, konu hakkında yaptığı açıklamada kanunlara uyarak online başvuru sürecini başlattıklarını ve bütün başvuruları gözden geçirdiklerini ifade etti.

Bakkt İlerlemeyi Sürdürüyor

Bunun yanı sıra fiziki teminatlı Bitcoin vadelileri konusunda da Bakkt inanılmaz bir başarı sergilemekte. Bakkt’ın Bitcoin düşerken bile rekor üzerine rekor kırması kesinlikle birçok kripto para yatırımcısını umutlandırmakta. Bakkt’ın son rekoru hakkında detaylı bilgiyi buradan okuyabilirsiniz.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap