Bitcoin Borsası Poloniex Kötü Yakalandı – Silinmiş Tweet Ne Diyor?

Bitcoin Borsası Poloniex Kötü Yakalandı – Silinmiş Tweet Ne Diyor?

Paylaş
BTC Piyasası: Bitcoin Borsası Poloniex Kötü Yakalandı – Silinmiş Tweet Ne Diyor?

Kriptokoin – Twitter botları tarafından keşfedilen silinmiş bir tweette, Kripto Para Borsası Poloniex, tüm takipçilerine TRON (TRX) satın almalarını söyledi. Tweet, 28 dakika bekletildikten sonra silindi.

Justin Sun’ın Poloniex’i satın almasının etkileri devam ediyor. Borsa Twitter’da Tron’u (TRX) doğrudan tanıtmaya başladı. Tuhaf bir promosyon hareketinde, borsa bugün erken saatlerde “#TRON alalım” şeklinde bir tweet attı. Tweet, gönderildikten sadece 28 dakika sonra hızla silindi.

Neyse ki, Crypto_Deleted_Tweets (@CryptoDeleted) silinmeden önce tweet’in ekran görüntüsünü yakalamayı başardı.

Birçok kimse atılan tweet’i Poloniex’in dibe vurması olarak yorumluyor. Borsa, Goldman Sachs destekli Circle tarafından 2018 yılında satın alınmasından sonra, tüm endüstrideki en tartışmalı kripto para birimi borsalarından bir olmuştu. Bazı kripto para birimi yorumcularının belirttiği gibi, Poloniex’in 2017’de yaşadığı o zerafetli günlerinden artık bir eser bulunmuyor.

TRON’un kurucusu Justin Sun’ın Poloniex’i satın almayı planladığı konusunda büyük ölçüde onaylanan söylentiler var. Borsa, geçtiğimiz ay Sun’ın resmi Twitter hesabına canlı bağlanarak bir soru-cevap oturumu düzenledi. TRON ile Poloniex arasında bir ortaklık açıklandı ve 4. çeyrekte bazı değişiklikler bekleniyor. Şimdiye kadar, bu cephede hiç güncelleme olmadı.

Sun, Poloniex’te bir satın alma anlaşması yürütmek için Circle’ın merkezinde kişisel görüşlerde bulunduğunu bildirdi. Circle, borsayı 2018’de satın aldı ancak borsadaki karlılığın azalması nedeniyle o zamanlar planlar tamamen çıkmaza girdi. Firma, Poloniex’teki hissesini satmayı planladığından, Circle çalışanları bu yıl işten çıkarıldı.

Poloniex’e göre, 2020’de herhangi bir zamanda Polo Digital Assets’in yeniden markalaşma bekleniyor. Sun’ın takas işlemine dahil olmasına bakıldığında, platformun bir alışveriş tokenının kartlarda olabileceğine dair bazı söylentilerle TRON ekosistemi için başka bir hareket ettirici faktör olmasını bekleyebiliriz.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap