İsviçre’deki 65 Bin Satıcı, Artık Kripto Para Kabul Edebilecek

İsviçre’deki 65 Bin Satıcı, Artık Kripto Para Kabul Edebilecek

Paylaş
BTC Piyasası: İsviçre’deki 65 Bin Satıcı, Artık Kripto Para Kabul Edebilecek

İsviçre’nin kripto para brokerı Bitcoin Suisse, Avrupa merkezli ödeme platformu Worldline ile bir anlaşma yaparak, kripto para kabul ve kullanım oranlarının ülke genelinde artması için önemli bir adım atmış oldu.

İki kurum, İsviçre’deki tüccarların kripto paraları da bir ödeme metodu olarak kabul etmesini sağlayacak olan alt yapının kurulması için prensip anlaşmasına varırken, bu haber İsviçre kripto para sektöründe de büyük bir sevinçle karşılandı.

Bu yeni sistemin, ülkede yer alan 65 bin tüccarı kapsayacağı belirtildi. Bu kurum ya da kişilerin, Worldline’ın sunmuş olacağı ödeme alt yapısından faydalanacağı ve bu sayede de kripto paraları birer ödeme metodu olarak kabul edeceği açıklandı.

Konuyla ilgili olarak. bir açıklama yapan Worldine İsviçre yöneticisi Marc Schluep, bu durumun tüccarlar için çok iyi bir haber olduğunu ifade ederken, şunları söyledi:

”Artık Bitcoin Suisse ile yapacağımız ortaklık ile birlikte, İsviçre’deki tüccarlar hiçbir kur dönüşüm riski taşımadan kripto paralar ile ödeme alabilecekler.”

Firma, aynı zamanda gelecekte bu hizmeti Avrupa’nın tamamına yayma konusunda da istekli olduğunu duyurdu.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap