Rakamları Hatırlayalım: Kripto Paraların Zirve Fiyatları Neydi?

Rakamları Hatırlayalım: Kripto Paraların Zirve Fiyatları Neydi?

Paylaş
BTC Piyasası: Rakamları Hatırlayalım: Kripto Paraların Zirve Fiyatları Neydi?

Kripto para sektöründe çok fazla şey, çok kısa sürede değişebiliyor. Bugün de sizlere lider kripto para birimlerinin en yüksek seviyelerinden ne kadar düştüğünü göreceğiz.

Lider kripto para birimi Bitcoin, bundan yaklaşık iki yıl önce 19665 dolara kadar çıkarak tarihi bir rekorun altına imza atmıştı. Şu anda 9 bin dolar bandında seyreden Bitcoin, ATH seviyesinden yüzde 54 daha düşük bir durumda.

Bitcoin’in ardından gelen Ethereum ise tarihi rekorunu 1448 dolar ile kırmıştı. Gelinen noktada 189 dolara düşmüş olan Ethereum, ATH seviyesinden yüzde 87 daha düşük bir duruma geldi.

Yine sektörün en fazla tercih edilen ve bilinen kripto paraların olan XRP’de ise ATH seviyesi 3.40 dolardı. Ancak buna karşın Ripple şirketinin kripto parası, şu anda 0.28 dolara kadar geriledi ve ATH seviyesinden yüzde 92 daha düşük bir noktaya indi.

BNB Görece Daha İyi Bir Performans Gösterdi

Diğer Bitcoin Cash, Litecoin, EOS ve Stellar gibi kripto paralarda da bunu görmek mümkün. Bu rakamın görece en az olduğu koin ise BNB. ATH’si 39,68 dolar olan BNB, şu anda 20,45 dolardan işlem görüyor.

Gidilecek Yol Uzun

Kripto para sektöründeki bu durum, aslında sektörün tam anlamıyla yeniden atağa kalkması için, önünde oldukça uzun ve zorlu bir yol olduğunu da bizlere anlatıyor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap