BNB analizi: Binance Coin (BNB) fiyatı 20 doların üzerinde kalabilecek mi?

BNB analizi: Binance Coin (BNB) fiyatı 20 doların üzerinde kalabilecek mi?

Paylaş
BTC Piyasası: BNB analizi: Binance Coin (BNB) fiyatı 20 doların üzerinde kalabilecek mi?

Binance Coin (BNB) fiyat grafiği, Binance liderliğindeki kripto paranın son yedi gün içinde yaşadığı önemli dalgalanmaları gösteriyor. BNB fiyatı 26 Ekim’de 22,27 dolar ile haftanın zirvesine ulaştıktan sonra gelen düzeltme hareketiyle 20 dolar seviyelerine geriledi.

Öte yandan, Bitcoin’in fiyatı, kripto kışının uzak, ancak aynı zamanda piyasanın son derece volatil olduğunu işaret ederken 9.000 dolar aralığında bulunuyor.

Binance Coin (BNB) fiyatı için beklenti ne durumda?

Binance, son üç gündür eğimin üzerinde kaldı, bu da olumlu bir gösterge. Şimdi kritik seviyeden ayrıldıktan sonra 19.80 dolar desteği yeniden teste ediliyor.

BTC Piyasası: BNB analizi: Binance Coin (BNB) fiyatı 20 doların üzerinde kalabilecek mi? 1

BNB/USD paritesi, bu destek seviyesine tutunmayı başarırsa pozitif bir görünüm elde edebilir. Üstel ve Basit Hareketli Ortalamalar, EMA ve SMA, alıcıların daha baskın olduklarına işarete ediyor. Son zirve seviyesi 22,27 dolar aşılabilirse önümüzdeki günlerde kazanımların daha da artabileceğini görebiliriz.

Düşüş senaryosunda ise kısa vadede 19,80 dolar desteği, oldukça önemli. Bir geri çekilme BNB fiyatını 16,5 dolara kadar taşıyabilir.

cryptopolitan

Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap