İşte BTC, DOGE, Solana ve Bu 7 Altcoin İçin Aktüel Tahminler!

İşte BTC, DOGE, Solana ve Bu 7 Altcoin İçin Aktüel Tahminler!

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: İşte BTC, DOGE, Solana ve Bu 7 Altcoin İçin Aktüel Tahminler!

Analist Rakesh Upadhyay’ın Bitcoin, ETH, BNB, ADA, Solana, XRP, LUNA, DOT, AVAX ve DOGE için güncel tahminleri Kriptokoin.com’da. BTC fiyatı %61.8 Fibonacci Geri Çekilme seviyesinde durdu. Bu, altcoinlerde bir geri çekilmeyi tetikledi ve bu haftaki çıkışı yavaşlattı. Kısa vadeli fiyat hareketini belirlemek için ilk 10 kripto para biriminin tablolarını inceleyelim. Bu yazıdaki tüm tahmin analizler analiste ait olup gerçekleşme ihtimali oldukça şüphelidir. Her yatırımcının kendi araştırmasını yapması önemle tavsiye edilir.

Ulaş Utku Bozdoğan: İşte BTC, DOGE, Solana ve Bu 7 Altcoin İçin Aktüel Tahminler! 1

Bitcoin, ETH, BNB ve ADA için güncel tahminler

Bitcoin (BTC) ve ABD hisse senedi piyasaları, NATO‘nun Rusya’nın Ukrayna sınırına asker inşa etmeye devam ettiği yönündeki suçlaması üzerine yatırımcıların riskli olarak algıladıkları varlıklardaki pozisyonlarını azaltıyor gibi göründüğü için 16 Şubat’ta satışla karşı karşıya. Ancak, uzun vadeli temeller güçlenmeye devam ediyor. PwC Luxembourg, yakın tarihli bir raporda, Lüksemburg merkezli 123 finansal oyuncunun %61’inin “kripto yolculuğuna” başladığını veya yakında başlamayı planladığını söyledi. JPMorgan, Decentraland’daki Metajuku Alışveriş Merkezi’nde sanal bir salon açtı ve bankanın 1 trilyon dolarlık bir fırsat sunacağına inandığı metaverse’e ilk adımı attı.

Ulaş Utku Bozdoğan: İşte BTC, DOGE, Solana ve Bu 7 Altcoin İçin Aktüel Tahminler! 2

BTC/USDT. Bitcoin, 14 Şubat’ta 20 günlük üssel hareketli ortalamadan (EMA) (41.938 dolar) sıçradı, ancak boğalar fiyatı 45.821 dolardan genel dirence itemedi. Bu, daha yüksek seviyelerin satışı çekmeye devam ettiğini gösteriyor. Hareketli ortalamalar bir yükseliş geçişini tamamladı ve göreceli güç endeksi (RSI) pozitif bölgede, bu da hissiyatın olumlu olduğunu gösteriyor. Boğaların 20 günlük EMA’daki düşüşleri satın alması muhtemel. Fiyat mevcut seviyeden yükselirse veya 20 günlük EMA’dan geri dönerse, alıcılar fiyatı ters baş ve omuz (H&S) formasyonunun boyun çizgisinin üzerine çıkarmaya çalışacaklardır. Başarılı olurlarsa, olası bir geri dönüşü işaret eden yükseliş kurulumu tamamlanacak.

Ulaş Utku Bozdoğan: İşte BTC, DOGE, Solana ve Bu 7 Altcoin İçin Aktüel Tahminler! 3

ETH/USDT. Ether (ETH), 15 Şubat’ta hareketli ortalamaların üzerinde kırıldı ve kapandı, ancak boğalar fiyatı 50 günlük basit hareketli ortalamanın (SMA) (3.068 dolar) üzerinde tutmak için mücadele ediyor. Bu, ayıların rallilerde satış yapmaya devam ettiğini gösteriyor. Analiste göre satıcılar şimdi fiyatı hareketli ortalamaların altına çekmeye çalışacak. Başarılı olurlarsa, ETH/USDT çifti 2.652 dolardan güçlü desteğe düşebilir. Tersine, eğer fiyat hareketli ortalamalardan geri dönerse, tüccarların düşüşlerde biriktiğini gösterir. Boğalar daha sonra fiyatı 3.283,66 doların üzerine çıkarmaya çalışacak.

BNB/USDT. Binance Coin (BNB), 15 Şubat’ta 20 günlük EMA’nın (410 dolar) ve düşüş trendi çizgisinin üzerine çıktı ancak boğalar 50 günlük SMA’daki (434 dolar) engeli aşamadı. Ayılar, 50 günlük SMA’yı savunmaya ve fiyatı 20 günlük EMA’nın altına çekmeye çalışıyor. Bunu başarırlarsa, agresif boğalar tuzağa düşebilir ve BNB/USDT çifti 390.60 dolara düşebilir. Öte yandan, fiyat 20 günlük EMA’dan geri dönerse, hissiyatın rallilerde satıştan düşüşlerde satın almaya döndüğünü gösterecektir.

Ulaş Utku Bozdoğan: İşte BTC, DOGE, Solana ve Bu 7 Altcoin İçin Aktüel Tahminler! 4

XRP/USDT. Ripple (XRP), son birkaç gündür 0,85 dolar civarında sert bir dirençle karşı karşıya. Ayılar şimdi fiyatı 0,75 dolardan kırılma seviyesine çekmeye çalışacak. Hareketli ortalamalar bir yükseliş geçişini tamamladı ve RSI pozitif bölgede, bu da boğaların hafif bir kenara sahip olduğunu gösteriyor. Alıcıların 20 günlük EMA’yı (0,76 dolar) agresif bir şekilde savunması muhtemel. Fiyat bu seviyeden geri dönerse, boğalar yine 0,85 dolardan genel bariyeri aşmaya çalışacak. Bu olursa, XRP/USDT çifti 0,91 ABD Dolarına ve daha sonra psikolojik seviyeye 1 ABD Dolarına yükselebilir.

ADA/USDT. Cardano (ADA), 14 Şubat’ta 1dolar desteğinden geri döndü ve 15 Şubat’ta 20 günlük EMA’ya (1.11dolar) ulaştı. Ayılar avantajlarından vazgeçmek istemiyor ve bu seviyeyi agresif bir şekilde savunuyorlar. Fiyat 20 günlük EMA’nın altında kalırsa, satıcılar ADA/USDT çiftini kritik desteğin 1 doların altına düşürmek ve sürdürmek için bir girişimde daha bulunacaklar. Bir destek seviyesinin sık tekrar test edilmesi, onu zayıflatma eğilimindedir. Destek kırılırsa, satış yoğunlaşabilir ve parite 0,80 dolara düşebilir.

Ulaş Utku Bozdoğan: İşte BTC, DOGE, Solana ve Bu 7 Altcoin İçin Aktüel Tahminler! 5

Solana, Dogecoin ve LUNA için güncel tahminler

SOL/USDT. Solana (SOL) 14 Şubat’ta sıçradı ve 15 Şubat’ta 20 günlük EMA’ya (105 dolar) ulaştı ancak boğalar bu seviyede ayıların sert direnişiyle karşı karşıya. Bu, duyarlılığın olumsuz olduğunu ve traderların rallilerde satış yaptığını gösteriyor. 20 günlük EMA düşmeye başladı ve RSI 43’ün altında, bu da ayıların üstün olduğunu gösteriyor. Satış baskısı devam ederse, Solana 80.83 dolarda güçlü desteğe düşebilir. Boğaların bu desteği kuvvetle savunması muhtemeldir. Solana fiyatı bu seviyeden geri dönerse, parite birkaç gün için 80.83 dolar ile 116 dolar arasında konsolide olabilir.

AVAX/USDT. AVAX, 14 Şubat’ta yükseliş çizgisinden sıçradı ve 15 Şubat’ta düşüş çizgisine yükseldi. Boğalar, 16 Şubat’ta fiyatı düşüş çizgisinin üzerine itti ancak mum çubuğundaki uzun fitil, ayıların şubatta satış yaptığını gösteriyor. Hareketli ortalamalar, yükseliş geçişini tamamlamaya yakın ve RSI, 62 civarında genel direnci deviriyor. Bu, boğaların üstün olduğunu gösteriyor. Alıcılar fiyatı düşüş trendi çizgisinin üzerinde sürdürürse, AVAX/USDT çifti 117,53 dolara doğru bir ralli başlatabilir.

Ulaş Utku Bozdoğan: İşte BTC, DOGE, Solana ve Bu 7 Altcoin İçin Aktüel Tahminler! 6

LUNA/USDT. Terra’nın LUNA tokeni, 15 Şubat’ta 20 günlük EMA’nın (56 dolar) üzerinde kırıldı ve kapandı, ancak boğalar daha yüksek seviyeleri sürdürmek için mücadele ediyor. Bu, ayıların rallilerde satış yapmaya devam ettiğini gösteriyor. Ayılar, fiyatı 20 günlük EMA’nın altına çekti ve şimdi desteği 54.20 dolardan kırmaya çalışacak. Bu olursa, LUNA/USDT çifti 49.39 dolara düşebilir. Bu destek de kırılırsa, bir sonraki durak 43,44 dolar olabilir. Tersine, fiyat 54.20 dolardan yükselirse parite, azalan kanalın düşüş trendi çizgisine doğru toparlanma rallisine devam edebilir.

DOGE/USDT. Dogecoin (DOGE), 15 Şubat’ta 20 günlük EMA’nın (0,14 dolar) üzerinde kırıldı ve kapandı, ancak toparlanma yine 50 günlük SMA’da (0,15 dolar) güçlü satışla karşı karşıya. 20 günlük EMA düzleşti ve RSI orta noktanın hemen altında, bu da arz ve talep arasında bir denge olduğunu gösteriyor. Boğalar fiyatı 50 günlük SMA’nın üzerinde itip kapatırsa, DOGE/USDT çifti genel dirence 0.17 dolardan meydan okuyabilir. Boğalar bu engeli aşarsa, parite ivme kazanabilir ve 0,22 dolara yükselebilir.

Ulaş Utku Bozdoğan: İşte BTC, DOGE, Solana ve Bu 7 Altcoin İçin Aktüel Tahminler! 7

DOT/USDT. Polkadot’un (DOT) 14 Şubat mum çubuğundaki uzun kuyruk, boğaların 16.81dolar’daki güçlü destek seviyesinin yakınındaki düşüşlerde alım yaptığını gösteriyor. İyileşme, 15 Şubat’ta 20 günlük EMA’ya (20.16 dolar) ulaştı, ancak boğalar bu engeli aşamadı. Bu, ayıların henüz pes etmediğini ve 20 günlük EMA ile düşüş trendi çizgisi arasındaki bölgede güçlü bir savunma oluşturduğunu gösteriyor. Fiyat düşmeye devam ederse, ayılar DOT/USDT çiftini 16.81 doların altına çekmeye ve düşüş trendini sürdürmeye çalışacak.

Kaynak:  Kripto Koin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap