Outer Ring MMO, Mart 2022’deki IDO’dan Evvel Beş Teknoloji Demosu Sunacak (Sponsorlu)

Outer Ring MMO, Mart 2022’deki IDO’dan Evvel Beş Teknoloji Demosu Sunacak (Sponsorlu)

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Outer Ring MMO, Mart 2022’deki IDO’dan Evvel Beş Teknoloji Demosu Sunacak (Sponsorlu)

Heyecan verici ve gelecek vadeden bir oyna-kazan MMO’su olan Outer Ring, teknoloji demosunu sunmak için can atıyor. Oyuncular oyuna ve teknolojisine Mart 2022’deki ODI’dan önce erişebilirler.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Outer Ring ekibi, bu hafta beş teknoloji demosu aracılığıyla teknolojisini sunmaktan mutluluk duyuyor. Her demo, oyuncuların Outer Ring metaverse’te bulunan birçok oyun modunu keşfetmesine izin vermek için farklı bir temaya sahip olacak.

Teknoloji demosunun piyasaya sürülmesi, merakla beklenen Outer Ring MMO’su için oldukça önemli bir kilometre taşını işaret ediyor. Teknoloji demosu, bir Beta veya Alfa sürümü olmasa da prototip, oyunculara oyundan ne bekleyecekleri konusunda iyi bir fikir verir. Bu tam sürüm değildir ancak Outer Rings’in potansiyel uygulamalarını gösterir. Teknoloji demosu ayrıca, oyunun performansını ve görsel tasarımı hakkında da fikir veriyor.

İlgilenen kullanıcılar, Outer Ring demosunu Discord sunucusundan indirebilir. Tüm bağlantılar 6 Şubat’a kadar erişilebilir olacak ve ardından Discord sunucusundan kaldırılacak. Ancak oyuncular, yazılımı bilgisayarlarına indirmelerinin ardından teknoloji demosunu diledikleri kadar oynamaya devam edebilirler. Teknoloji demoları şu ana kadar 1.700’den fazla indirildi ve Outer Ring MMO’suna olan yoğun ilgiyi ortaya koydu.

Bu indirmeyi kaçıranlar için Outer Ring MMO’nun gelecekte de demoları yayınlanacak.

Bu demoları ilk DEX teklifinden (IDO) önce başlatmak, ekibin projeye olan inancını ortaya koyuyor. Geliştiriciler, ayrıca ilgi çekici bir kullanıcı deneyimi sağlamaya kararlı olduklarından token satışı öncesinde perde arkasında ne kadar çok çalışma yapıldığını da gösteriyor.

Outer Ring, çift tokenlı bir yapıya sahip freemium modelini kullanır. Exocredits, oyunu kripto para dünyasına bağlarken, Galactic Quadrants etkileşimi kolaylaştırır. Her iki para birimi de ticaret, işçilik, oyun içi hedefleri tamamlama ve ürün satma yoluyla kazanılabilir. Ek olarak, freemium modeli, oyuncuların oyuna ücret ödemeden erişmelerini sağlar.

Outer Ring ekibi, DEXTools, Leit Motiv, Yellow Blocks, Metabrands ve diğerleri dahil olmak üzere çeşitli ortaklardan 6 milyon dolara yakın yatırım aldı. Ek olarak, ekibin oyun içi mağazalarını, merkeziyetsiz borsa fırsatlarını ve oyun içi reklam alanlarını geliştirmek için çok sayıda yüksek profilli ortaklığı söz konusu.

Ulaş Utku Bozdoğan: Outer Ring MMO, Mart 2022’deki IDO’dan Evvel Beş Teknoloji Demosu Sunacak (Sponsorlu) 1

Outer Ring Hakkında

Outer Ring MMO’ya girin ve gerçek ekonomiyi en heyecan verici Evren ile birleştiren yeni Play To Earn (oyna-kazan) konseptini keşfedin. Oyun içi demo videolarını izleyin ve gelecekte neler olacağını görün. Outer Ring’e katılmak istiyorsanız bu linke gidebilir ve ilk keşfedenlerden biri olabilirsiniz. Outer Ring’e şimdi katılın!

Web sitesi: https://outerringmmo.com/

Discord: https://discord.gg/outerringmmo

Facebook: https://www.facebook.com/Outer-Ring-MMO-111124460754710

Twitter: https://twitter.com/OuterRingMMO

Instagram: https://www.instagram.com/outeringmmo/

YouTube: https://www.youtube.com/c/OuterRingMMO

Reddit: https://www.reddit.com/user/OuterRingMMO/

Telegram: https://t.me/outerringofficialeng

İletişim: Nexxyo Labs

@malefigueroa

Kaynak:  Coinkolik

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap