ABD’li milletvekilinden kripto para ve NFT için yasa tasarısı

ABD’li milletvekilinden kripto para ve NFT için yasa tasarısı

Paylaş
BTC Piyasası: ABD’li milletvekilinden kripto para ve NFT için yasa tasarısı

ABD’de Tennessee eyaletinin Demokrat milletvekili Jason Powell, kripto para ve NFT yatırımlarının önünü açan bir yasa tasarısını eyalet meclisine sundu. Yasa tasarısına imza atan milletvekilleri arasında Cumhuriyetçi kanattan da isimler bulunuyor.

“Blok zinciri teknolojisine inanıyorum”

Powell konuyla ilgili yaptığı açıklamada hedeflerinin Tennessee eyaletinin teknolojik gelişim konusunda geri kalmamak olduğunu vurguladı:

“Ben Nashville’i temsil ediyorum. Biz dinamik ve hızlı büyüyen bir şehriz. Blok zinciri teknolojisine inanıyorum. Bu konuda hızlı olmalı ve geride kalmamalıyız. Teknolojiye destek olmak için uygun ortamı hazırladığımızdan emin olmalıyız”

Geçmezse de çalışmaya devam edeceğiz””

Tennessee son dönemde, Florida ve Teksas gibi kripto para geliştirmeleriyle önplâna çıkan bir eyalet. Powell, komşu eyalet Mississippi’nin başkenti Jackson şehrinin belediye başkanı olan Scott Conger’ın çalışanlara, toplam hakedişlerinin bir bölümünü Bitcoin ile alma seçeneği sunmasını da övdü ve kendilerinin de bu konuya daha fazla eğilmesi gerektiğini belirtti:

“Bu konuda umutluyum. Çünkü eyaletteki diğer politikacılar da benim gibi düşünüyor. Kripto paraya odaklı işlerin burada gelişmesi için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Ben 2018 yılında da çift partili bir kripto para yasa teklifine destek vermiştim. Birçok meslektaşım kripto paralardan anlamıyor ama ben anlatmaya devam edeceğim. Umarım yasa geçecek. Geçmezse de çalışmaya devam edeceğiz”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap