AK Partili Vekilden, Kritik Bitcoin Açıklaması!

AK Partili Vekilden, Kritik Bitcoin Açıklaması!

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: AK Partili Vekilden, Kritik Bitcoin Açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Vekili olan Numan Kurtulmuş, Bitcoin (BTC) hakkında açıklamada bulundu. Numan Kurtulmuş Bitcoin’in daha erken bir aşamada olduğunu ve alternatif bir para birimi olarak etiketlenmesinin şu anda mümkün olmadığını vurguladı. Kriptokoin.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Numan Kurtulmuş: Bitcoin yeni bir para birimi denemesidir!

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, kısa süre önce katıldığı bir programda Bitcoin (BTC) hakkında açıklamalarda bulundu. AK Parti Genel Başkan Vekili, İstanbul Sultanbeyli’de gençler ile bir araya geldi. Numan Kurtulmuş, bu programda kendisine yöneltilen BTC ve kripto para hakkındaki sorulara ise şu sözlerle yanıt verdi:

BTC yeni bir para birimi denemesidir. Tamamen sanaldır ancak şu anda bir karşılığı var. Dünyada yeni bir küresel finansal mimari arayışının bir sonucudur. Biz 30 yıldır bunları söylüyoruz. Dünyada yeni bir küresel finansal mimariye ihtiyaç var. Açıkçası BTC çok hızlı gelişiyor. Bununla birlikte spekülatif bir alan haline de dönüyor. Yasal çalışmalar yapılıyor herhalde önümüzdeki dönemde parlamentoya da gelecektir. Henüz ‘Bitcoin alternatif bir para birimidir’ demek için çok çok erken olduğunu düşünüyorum. Dikkatli olmak lazım, insanların yeni bir denemede kötü tecrübeler edinmemeleri için tedbirlerin alınması gerekiyor.

Kaynak:  Kripto Koin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap