The Simpsons’ta Kripto Para Dersi

The Simpsons’ta Kripto Para Dersi

Paylaş
BTC Piyasası: The Simpsons’ta Kripto Para Dersi

Dünyanın en popüler animasyon dizilerinden The Simpsons, gelecek bölümünde kripto paralara yer veriyor.

Kripto Para Dersi

The Big Bang Theory’de Sheldon Cooper karakterini canlandıran ünlü oyuncu Tim Parson, The Simpsons’un gelecek bölümüne misafir oyuncu olarak katılıyor. İlk bölümü 1989 yılında yayınlanan ve şu anda 31.sezonunu sürdüren dizinin bu bölümünde ana konu kripto paralar olacak.

Fox tarafından yayınlanan videoya göre Parson bu bölümde kripto paralara ve kripto paraların nasıl işlediklerine dair bazı genel bilgiler verecek. Bölüme misafir oyuncu olarak katılan Tim Parson bu kesitte kripto paraların yanı sıra bunların temelinde yatan teknolojiyi, yani dağıtık defter teknolojisini de açıklıyor.

Dağıtık defter teknolojisinin sade bir dille anlatıldığı bu bölümde bu teknolojinin aynı anda hem Şangay’da hem Grenada’da kullanılabileceğine, dijital paraların cüzdanlarda değil bilgisayarlarda tutulduklarına ve dijital paranın “geleceğin nakit parası” olabileceğine vurgu yapılıyor.

Olumlu Tepkiler

Fox’ta yayınlanan The Simpsons’ın reytingleri geçtiğimiz son birkaç yıl içerisinde düzenli bir düşüş göstermiş olsa da dizi ABD’de hala milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

17 yıl önce, Bart to the Future adlı bölümüyle Donald Trump’ın başkanlığını,

1998’deki başka bir bölümüyle Higgs Bozonu’nu ve daha birçok farklı gelişmeyi adeta önceden haber veren The Simpsons, bu gibi kehanetleriyle ünlü bir dizi.

The Simpsons, bölümlerdeki kehanetlerin yanı sıra özellikle toplumsal olaylara getirdiği yorumlarla da tanınan bir dizi. Bazı isimlere göre The Simpsons’ın kripto para temalı bir bölüm işliyor olması, kripto paraların hayatın bir parçası haline gelmeye başladıklarının göstergesi sayılabilir.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap