Grayscale’in Stellar, Horizen ve Zcash fonları işleme açılıyor

Grayscale’in Stellar, Horizen ve Zcash fonları işleme açılıyor

Paylaş
BTC Piyasası: Grayscale’in Stellar, Horizen ve Zcash fonları işleme açılıyor

Grayscale Stellar Lumens Trust (GXLM), Grayscale Horizen Trust (HZEN) ve Grayscale Zcash Trust (ZCSH) ABD borsası OTC Markets Group’a ait olan OTCQX piyasasında bugün işleme açılıyor. Açıklama OTC Markets Group tarafından resmen yapılırken, Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein da Twitter hesabından gelişmeyi doğruladı.

Bilindiği üzere şirketler için OTCQX pazarında işlem yapmak çok daha az maliyetli ve ABD piyasalarına ulaşmak için etkin bir yol olarak görülüyor. Uzmanlar OTCQX’in sisteminin de şirketlere, halka açık olarak işlem görmenin karmaşıklığından ve maliyetinden kurtulma yolunda yardımcı olmak için tasarlandığını, bunlarla birlikte aynı zamanda şirketlerin bu sayede yatırımcılarına şeffaf işlemler sunduğunu belirtiyor.

Ancak OTCQX’te işlem görmeye başlamak için, şirketlerin yüksek mali standartları da karşılamaları gerekiyor. Kurumsal anlamda en iyi yönetimi sergilemek ve menkul kıymet kanunlarına uyduğunu açıkça göstermek ise bunlardan bazıları…

Grayscale’de hukuk işlerinden sorumlu yönetici Craig Salm da, konuyla ilgili olarak bu adımın dijital paraların olgunlaşması açısından önemli bir kilometre taşı olduğunu söyledi:

“Son 6 yılda, yatırımcılar, dijital ekosisteme girebilmek ve portföylerini çeşitlendirebilmek adına Grayscale ürünlerine ve OTCQX piyasasına çok büyük ilgi gösterdiler. Ve bundan sonra da, halka açık menkul kıymetler olarak Horizen (HZEN), Stellar Lumens (GXLM) ve Zcash (ZCSH) ürünlerine yatırım yapabilecekler”Bu dijital paraların olgunluğunun hangi seviyeye geldiğini bize gösteriyor”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap