“Benim Önceliğim Açık Ve Şeffaf Kurallar”

“Benim Önceliğim Açık Ve Şeffaf Kurallar”

Paylaş
BTC Piyasası: “Benim Önceliğim Açık Ve Şeffaf Kurallar”

ABD Demokratik kanattan Başkanlık adayı olan Andrew Yang, Iowa eyaletinde gerçekleşecek olan toplantılar öncesinde kripto para birimi düzenlemelerinden bahsetti.

Blockchain ve Kripto Paralar

Bloomberg Politics ile 29 Ocak’ta yaptığı bir röportajda Yang, kripto varlıklarının kullanımı söz konusu olduğunda tek tip bir kural ya da kurallar dizisi olması gerektiğini dile getirdi ve şu açıklamaları yaptı:

Şu anda bu konudaki karışık düzenlemelerle sıkışıp kalmış durumdayız ve bu durum kripto alanına yatırım yapmak isteyenler için çok kötü bir durum. Bu yüzden benim önceliğim açık ve şeffaf kurallar olacak, böylece herkes gelecekte nereye doğru bir ilerleme olabileceğini ve rekabet gücünü koruyabileceğimizi bilecek.

Öte yandan Başkan adayı, kripto paraların temelini oluşturan Blockchain teknolojisinin “çok yüksek potansiyele sahip olduğunu ve buna yatırım yapılmasının gerekli olduğunu” da sözlerine ekledi. Aslında Yang bundan daha önce de kripto endüstrisinin kalkınması ve yatırımcılar kesinlik sağlanması konularında açıklamalar yapmıştı. Dolayısıyla adayın yaptığı bu açıklamalar çok da beklenmedik değil… Yang’ın önceki açıklamalarının detaylarına bu haberimizden ulaşabilirsiniz…

Seçimler 1 Şubat’ta

1 Şubat’ta Iowa eyalet meclislerindeki seçmenler kimi destekledikleri ile ilgili oy kullanmak için sandık başına gidecek. Ancak yapılan anketlerde Yang’ın destekçilerinin azalmakta olduğu ifade ediliyor. Hatta yayınlanan son ankette Yang’ın adının hiç bulunmadığı bile ifade edildi…

Öte yandan Andrew Yang’ın fikirleri ilk bakışta kripto para birimi topluluğunun arzuları ile uyumlu gibi görünse de, geçmişte bu sektördeki büyük isimlerden eleştiri de aldı.

Kaynak: Cointelegraph

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap