Microsoft token oluşturma yazılımı için tescil belgesi aldı

Microsoft token oluşturma yazılımı için tescil belgesi aldı

Paylaş
BTC Piyasası: Microsoft token oluşturma yazılımı için tescil belgesi aldı

Microsoft şirketi, farklı dağıtık defterler için token oluşturmayı daha kolay hale getiren ve kullanıcıların blok zinciri uygulamaları geliştirmelerine yardımcı olacak bir yazılım için ABD’nin patent kurumundan onay almayı başardı.

Tescil belgesinde, token oluşturmak ve onu yönetmek, farklı blok zincirleri arasında standardizasyon eksikliği yüzünden zahmetli ve zor ancak Microsoft’un patenti ise kullanıcıların token’lar oluşturarak, onları farklı ağlar üzerinde defterden bağımsız bir sistemle yönetebilmelerine olanak tanıyor.

Sistem ise bir kullanıcıdan alınan taleple çalışmaya başlıyor. Bazı işlevlere ve özelliklere sahip olan çeşitli şablonlar kullanıcıya sunulduktan sonra, kullanıcı bunlardan bir tanesini seçiyor ve token belirlenen ağda oluşturuluyor. Kullanıcya sunulan şablonlar ise, talep edilen token’ın tipine ve temsil ettiği dijital ya da fiziksel varlığa göre değişebiliyor.

Sistem ayrıca token’ların kontrol edilebilmesi için de bir arayüz hizmeti de sağlıyor. Böylece geliştiriciler, token’a özel kodlama işlemleri hakkında endişelenmek zorunda kalmıyorlar.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap