Huobi’den Dev Ortalık!

Huobi’den Dev Ortalık!

Paylaş
BTC Piyasası: Huobi’den Dev Ortalık!

Önde gelen kripto para borsalarından Huobi, Birleşik Arap Emirlikleri‘nin önde gelen gayrimenkul firmalarından birisi ile anlaşmaya vardı. Anlaşma sayesinde emlak yatırımcıları herhangi bir mülk satın alırken kripto para birimlerini kullanabilecekler.

Kripto Paralarla Emlak Alım Devri Başladı

Singapur merkezli kripto para borsasının Properties isimli teknoloji odaklı emlak firması ile yaptığı anlaşma aslında kripto para birimlerinin kullanımını ciddi bir şekilde arttırabilir. AMEinfo.com’un 12 Ocak tarihinde yayınladığı habere göre, ortaklık doğrultusunda Bitcoin (BTC), Ether (ETH), XRP ve diğer önde gelen kripto para birimleri, stablecoin’ler kullanılabilecek. Ortaklığın gayrimenkul piyasasına daha fazla değer ve istikrar kazandıracağı düşünülüyor.

Dubai merkezli Properties CEO’su Feras Al Msaddi konu hakkında yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Bu ortaklık yatırımcılarımıza BAE içerisindeki en iyi noktalara yatırım yapabilme imkanı sunacak. Kripto para birimleri gitgide dünyanın dört bir yanında popüler bir yatırım olmaya devam ediyor ve bu seçeneği işlem tercihlerini çeşitlendirmek için eklemeyi tercih ettik. Bunun ülkemizdeki emlak piyasasına daha fazla değer katacağını düşünüyoruz.”

Huobi, Dubai’nin menkul kıymet regülatörü DMCC tarafından onaylı bir borsa olarak biliniyor. Bu da ünlü kripto para borsasınna emlak devinin itibari para işlemlerini kripto paraya çevirebilme ve tamamen yasalara uyma imkanı sunuyor. Aslında blockchain ve kripto para teknolojisi ile gayrimenkul alım satımı bundan aylar önce de gündeme getirilmişti.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap