Hudson Jameson: Ethereum’u dünyaya pazarlama zamanı

Hudson Jameson: Ethereum’u dünyaya pazarlama zamanı

Paylaş
BTC Piyasası: Hudson Jameson: Ethereum’u dünyaya pazarlama zamanı

Ethereum Vakfı’nın topluluk yöneticisi, Ethereum’u yankı odasının dışına çıkarmak ve ana akıma sokmak istiyor.

2013 yılından beri Ethereum ekibinin içinde yer alan ve 2011’den bu yana da Bitcoin’i takip eden bir isim olan Hudson Jameson, bunca zaman dünya çapında benimsenmenin yolunun harika bir teknoloji oluşturmaktan geçtiğine inanıyordu.

Görünüşe göre Jameson, sonunda bu stratejiyi bir köşeye atmaya karar verdi.

Jameson, kişisel Twitter hesabında paylaştığı bir gönderide, Ethereum konusunda ‘pazarlamadan çok teknolojiye odaklan ve geliştir’ grubuna giriyordum. Fikrimi değiştirdim. Ethereum’u pazarlamaya ayrılmış çok fazla kaynağa ihtiyacımız var. Her zaman en iyi teknoloji kazanmaz.” ifadelerini kullandı.

Decrypt’e konuyla ilgili açıklamalar yapan Jameson, “Biz kesinlikle bir yankı odasındayız ve sanırım yankı odamızda olmayan insanların perspektifine gerek duyuyoruz.” dedi.

Ethereum’un mesajını halka yayma kampanyasının başarısız olduğunu düşünmeyen topluluk yöneticisi, “Sadece olması gereken hızda ölçeklenmedi.” şeklinde konuştu. Ethereum’un sadece Blockchain odaklı olmayan konferans ve fuarlarda da görünür olması gerektiğini savunan Jameson, bu yıl CES fuarında yer alan MakerDAO’dan örnek vererek, “Teknolojiyi daha önce hiç duymamış olabilecek insanlara pazarlamak için Blockchainer’ların alanı dışına da etkili bir şekilde ulaşıyorlar.” dedi.

Jameson, geliştiricileri teknik konferanslarda yer almaya ve bu teknolojinin neler yapabileceği ve geliştiricilerin nasıl katılabileceği hakkında bilgilerini paylaşmaya çağırdı.

Son olarak Jameson, insanların merkeziyetsiz uygulamaları günlük yaşamlarında kullanmalar için daha fazla taban kampanyası yapmaya çağırıyor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap