Bitcoin Alınacak En Kazançlı Gün Hangisi? Araştırmacı Açıkladı!

Bitcoin Alınacak En Kazançlı Gün Hangisi? Araştırmacı Açıkladı!

Paylaş
BTC Piyasası: Bitcoin Alınacak En Kazançlı Gün Hangisi? Araştırmacı Açıkladı!

Lider kripto para birimi Bitcoin diğer geleneksel finans varlıklarına kıyasla henüz çok da eski olmayan bir geçmişe sahip. Bu da Bitcoin’in fiyat hareketlerinin diğerleri gibi sadece teknik faktörlere bağlı olarak değil, bazen spekülasyonlara ve balinalara da bağlı olarak değişebilmesine neden oluyor.

Bitcoin Almaya En Uygun Gün

Yine de Bitcoin alım satımında bazı taktiklerin ve yöntemlerin kullanılabileceğini söylemek de yanlış olmayacaktır. Özellikle haftanın belirli günlerinde aynı diğer piyasalarda olduğu gibi fiyatın en düşük seviyeye ilerlediği veya en yüksek noktaya çıktığı özel anlar mevcut.

SalsaTekila isimli bağımsız araştırmacı ve Twitter kullanıcısı da bunun hakkında bir tweet yayınladı. Araştırmacıya göre haftanın Bitcoin almak için en uygun günü Cuma olarak karşımıza çıkıyor.Buna ek olarak başka bir araştırmacı tarafından hazırlanan verilere baktığımızda, Bitcoin’in Pazartesi günü çıkış yaptığı haftalarda, Salı ve Cuma günlerinin oldukça düşük seviyelere inebildiğini görüyoruz.

Yine de kripto para piyasasında hiçbir şeyin kesin olmadığını ve her şeyin anlık olarak değişebileceğini hesaba katmakta fayda var.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap