“2024 yılında Ripple ile SEC davası tahlile ulaşacak”

“2024 yılında Ripple ile SEC davası tahlile ulaşacak”

Paylaş
BTC Piyasası: “2024 yılında Ripple ile SEC davası tahlile ulaşacak”

Ripple baş hukuk sorumlusu Stuart Alderoty, 2024 yılında Ripple ve SEC ortasındaki davanın tahlile ulaşacağını söz etti.

Kripto para piyasası büyük beklentiler içerisinde 2024 yılına yanlışsız adım adım ilerliyor. Bilhassa Bitcoin spot ETF’lerin 2024 yılında onaylanacağı ihtimali, boğa piyasasının fitilini ateşledi. Geride kalan yılda Bitcoin başta olmak üzere kripto para üniteleri güçlü süreçlerden geçti. Yılın son günlerine gelinirken, gözler 2024 yılına dair muhtemel senaryolara çevrildi. ETF’ler, ABD başkanlık seçimleri, ABD faiz indirimi ve Ripple davası üzere hususlar ise gündemde yer alıyor.

Ripple’ın baş hukuk sorumlusu Stuart Alderoty, Ripple’ın SEC ile davasının 2024 yılında son bir tahlile kavuşacağını öngördü. Ayrıyeten Alderoty, SEC’e ihtarda bulundu.

Ripple ve SEC davası sonuçlanmaya yakın

Geride kalan 2023 yılı, Ripple ve SEC davasının sıcaklığıyla geçti. Ripple, SEC’e karşı birçok sefer öne çıksa da bir türlü davayı kazanacak evreye gelemedi. Tüm gözler davanın sonucuna ve XRP’nin geleceğine çevrilmiş durumda. Ripple baş hukuk sorumlusu Stuart Alderoty ise davanın 2024 yılında çözüleceği konusunda emin görünüyor.

BTC Piyasası: “2024 yılında Ripple ile SEC davası tahlile ulaşacak” 1

Aldeorty, SEC’in ısrarcı ve uygulama yoluyla çözme stratejisine karşı ihtarda bulundu. Ripple yöneticisi, SEC’in bu ataklarının kripto bölümü açısından sonuçlarına değindi. Alderoty ayrıyeten, kripto dalındaki yasal hengamelerin yakın vakitte ABD Yüksek Mahkemesinde çatışma ortamına dönüşebileceğini belirtti. Yani kriptonun meseleleri çözülmezse, daha büyük sorunlar ortaya çıkabilir.

Ripple’ın baş hukuk sorumlusu, düzenlemeler konusunda da fikirlerini paylaştı. Alderoty, ABD’deki yasa yürütme organlarının düzenlemeler konusunda hemfikir olması gerektiğini belirtti. Avrupa ülkeleri MiCA düzenlemesi ile kripto konusunda adım atarken şimdi ABD’de resmi bir teşebbüs olmadı. Bu nedenle ABD, kripto pazarında büyük hisse sahibi olma fırsatını kaçırdı.

Cointelegraph’ın yaptığı habere nazaran, Ripple tarafı 2024 yılında tahlil odaklı ilerleneceğine ve kripto kesiminin toparlanacağına inanmış durumda.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap