2024 yılında öne çıkabilecek 3 kripto para

2024 yılında öne çıkabilecek 3 kripto para

Paylaş
BTC Piyasası: 2024 yılında öne çıkabilecek 3 kripto para

Investing.com – Kripto paralar, 2021 Kasım periyodunun başlangıç olarak kabul edilebileceği uzun bir ayı piyasasının akabinde 2023 yılı genelini toparlanma süreciyle geçirdi. Yıl sonuna gelindiğinde ise toplam piyasa pahası bazında 1,6 trilyon dolar bedelin 3 trilyon dolardan başlayan düşüş trendine nazaran kritik bir düzey olduğu görülüyor. 

2023 yılı biterken kripto para iştirakçileri yeni yıla birçok gelişmenin tesiriyle olumlu havada girecek. Bunlar ortasında spot Bitcoin ve Ethereum ETF’lerinin onaylanma durumu, BTC halving olayı ana katalizörler olurken Fed’in 2024’te faiz artırımına gitme ihtimalinin yüksek olması piyasa dışı bir tetikleyici olarak görülüyor. Bunlar, altcoin piyasası için de olumlu gelişmeler olarak kabul edilirken 2024 yılında birçok altcoin için yükseliş beklentisi kelam konusu. Bu altcoin’ler ortasında ise değerli kazanımlar elde edebilecek 3 altcoin üzerinde durduk.

Avalanche (AVAX)BTC Piyasası: 2024 yılında öne çıkabilecek 3 kripto para 1

Geçtiğimiz boğa döneminde 146 dolara kadar yükselerek piyasa sürüldüğü fiyat düzeyinden %4900 oranında kıymetli bir kazanım sağladı. Ayı piyasası boyunca yararlarının değerli bir kısmını geri veren AVAX, Ekim ayında başlayan genel yükseliş eşliğinde uzun vadeli düşüş trendini kırdıktan sonra kısa müddette kıymetini %400 oranında artırdı.

Ayı piyasası boyunca çalışmalarına sıkı formda devam eden Avalanche takımı, bu süreçte alt ağ sistemini geliştirerek hayata geçirdi. Bu, birkaç kurumsal şirketin Blockchain teknolojisine yönelik hizmet sunma eforları ortasında Avalanche ağını tercih etmesiyle değerli bir katalizör olarak ortaya çıktı.

2024 yılı boyunca oyun bölümünde de kıymetli bir yer edinen Avalanche ağının alt ağlarının daha efektif kullanılmaya başlamasıyla üst taraflı trendini devam etmesi mümkün gözüküyor.

Arbitrum (ARB)BTC Piyasası: 2024 yılında öne çıkabilecek 3 kripto para 2

Bu yıl piyasa sürülen Mart ayında piyasa sürülen ARB, son boğa dönemi sonrası ihraç edilen altcoin’ler ortasında yer alırken önümüzdeki boğa döneminde piyasa ortalamasının üzerinde bir kıymet artışına sahip olma potansiyeli taşıyor. 

ARB, kısa müddette en büyük 50 kripto para ünitesi ortasında yerini alırken kıymetli bir katman-2 projesi olarak öne çıktı. Geçen ay prestijiyle düşen trendini kırmayı başaran ARB, yıl sonunda 1,41 dolar düzeyindeki kritik bir direnç düzeyini aşmaya çalışırken mümkün bir kırılım 2024 yılında altcoin’in momentumunu artırması için tetikleyici olabilir. 

Böylece ARB’nin kısa müddette 1,81 dolardaki ATH’sini kırarak sağlam bir yarar fırsatı sunabileceğini görebiliriz.

Render (RNDR)BTC Piyasası: 2024 yılında öne çıkabilecek 3 kripto para 3

Geçen yıl büyük kripto borsalarında listelenmeye başlayan ve ayı piyasanın tesiriyle düşüş trendine giren RNDR, 2023 yılı boyunca etkileyici bir performans sergileyerek %1000 paha artışına ulaştı. 

Kripto para sanayisinde niş bir dalda faaliyet gösteren Render, GPU süreç gücüne gereksinim duyan geliştiricileri miting ortaklarıyla buluşturan GPU sürece ağı olarak faaliyet gösteriyor.

Kripto para piyasasına yönelik beklentilerin olumlu kalmaya devam ettiği devirde mümkün bir altcoin rallisinde trendine devam etme potansiyeline sahip altcoin’ler ortasında yer alan RNDR’nin yıl boyunca rekor düzeyini tazeleyerek devam edebileceğini görebiliriz. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap