2024 İçin 11 Kritik Bitcoin ve Altcoin İddiası Açıklandı: İşte Liste!

2024 İçin 11 Kritik Bitcoin ve Altcoin İddiası Açıklandı: İşte Liste!

Paylaş
BTC Piyasası: 2024 İçin 11 Kritik Bitcoin ve Altcoin İddiası Açıklandı: İşte Liste!

Bitwise Invest’in kıdemli araştırmacılarından Ryan Rasmussen, 2024 yılında kripto para piyasası için bir dizi cesaretli kestirim açıkladı. Beklenenlerden öne çıkanlar ortasında Ethereum’un gelirinde değerli bir artış, Bitcoin için yükseliş eğilimi ve kripto alanında çığır açan gelişmeler yer alıyor. Önümüzdeki yıl kripto varlıkların görüntüsünü şekillendirebilecek değerli varsayımlara bakalım…

Bitcoin ve Ethereum’da yükseliş

Rasmussen, Ethereum’un gelirinde dikkat alımlı bir artış öngörüyor ve bu artışın 2024’te iki katına çıkarak 5 milyar dolara çıkacağını öngörüyor. Bu spekülasyon, kripto uygulamalarının giderek daha fazla benimsenmesine ve Ethereum ağındaki büyüyen kullanıcı tabanına dayanıyor. 2023’te kullanıcılar fiyat olarak 2,3 milyar dolar ödedi ve Rasmussen bu sayının en az iki katına çıkacağına ve Ethereum’u dünya çapında en süratli büyüyen teknoloji platformlarından biri olarak konumlandıracağına inanıyor.

Kıdemli analist, Bitcoin’in geleceği konusunda optimist ve 2024’te tüm vakitlerin en yüksek düzeyi olan 80.000 doları aşacağını kestirim ediyor. Bu potansiyel yükselişi iki değerli katalizöre bağlıyor: Spot Bitcoin ETF’nin yakında piyasaya sürülmesi ve yaklaşmakta olan Bitcoin Halving. Rasmussen daha da ileri giderek Spot Bitcoin ETF lansmanını potansiyel olarak “tüm vakitlerin en başarılı ETF lansmanı” olarak nitelendirdi.

Coinbase’in geliri yükselecek

Rasmussen sırf kripto para ünitelerine odaklanmıyor; ayrıyeten Coinbase’in gelirinin iki katına çıkmasını bekliyor. Bu artışın, boğa piyasalarında artan ticaret hacimleri ve Coinbase’in yeni başlatılan eserlerinin başarılı bir halde karşılanması nedeniyle Wall Street beklentilerini en az 10 kat aşması bekleniyor.

Stablecoinlere para akacak

Analist, stablecoinlerin süreçlerde baskın bir rol oynayacağını ve Visa kullanımına kıyasla stablecoinlere daha fazla para yatırılacağını öngörüyor. Bu, çoklukla kriptonun “öldürücü uygulamaları” olarak isimlendirilen ve sıfırdan 137 milyar dolarlık bir pazara dönüşen stabilcoinlerin kıymetli büyümesiyle paralellik gösteriyor. Rasmussen bu eğilimin 2024’te de devam edeceğini öngörüyor.

Bitcoin için 80.000 dolar beklentisi

Bitwise Invest’in kıdemli araştırmacısı Ryan Rasmussen, Ethereum’un gelirinde artış olacağını kestirim ederek gelirin 2024’te ikiye katlanarak 5 milyar dolara çıkacağını öne sürdü.  Ayrıca Rasmussen, BTC’nin 2024’te tüm vakitlerin en yüksek düzeyine ulaşarak 80.000 doları aşacağını ileri sürdü. Mümkün Bitcoin yükselişinin iki değerli katalizörü, çok beklenen Spot Bitcoin ETF lansmanı ve Bitcoin halving’i oldu. Spot Bitcoin ETF lansmanının “tüm vakitlerin en başarılı ETF lansmanı” olacağını ekledi.

Rasmussen’in varsayımları birebir vakitte JPMorgan’ın bir fonu tokenleştirme ve tokenize edilmiş fonu zincir üzerinde başlatma teşebbüsünü de kapsıyordu. Tahliline nazaran, “Tokenleştirilmiş bir fonun başlatılması, büyümesi patlama yaşayan bir pazara girerken on-chain varlıkların sunabileceği verimliliklerden yararlanmalarına imkan tanıyacak.” Buna ek olarak analist, garip bir formda Taylor Swift’ten bahsetti. Tanınan Amerikalı müzikçi Taylor Swift’in hayranlarıyla daha fazla kaynaşmak için NFT’ler çıkaracağını öngördü. Rasmussen ayrıyeten müzik uygulamasının Spotify’ın Taylor’ın NFT lansmanı için bir araç olma ihtimalini de belirtti.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap