2018 Çöküşünü Bilmişti: İşte Bitcoin ve Bu 2 Altcoin İçin Tahminleri!

2018 Çöküşünü Bilmişti: İşte Bitcoin ve Bu 2 Altcoin İçin Tahminleri!

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: 2018 Çöküşünü Bilmişti: İşte Bitcoin ve Bu 2 Altcoin İçin Tahminleri!

Kripto para ünitelerinin her vakit değişken olan dünyasında, önde gelen iki analist Ethereum (ETH), Solana (SOL) ve Bitcoin (BTC) için yükseliş rallileri öngörerek görüşlerini paylaştı. Bu kestirimler, geçmişte isabetli davetleriyle kıymetli bir takipçi kitlesi edinen tecrübeli traderlardan geliyor. İşte detaylar…

Bluntz; Bitcoin, SOL ve ETH iddiasını açıkladı

Elliott Dalga teorisine bağlılığıyla bilinen trader Bluntz, Ethereum’un yakın vadeli beklentileri konusunda optimist. Bilhassa 2018’de Bitcoin için taban fiyatı belirleyen Bluntz, ETH’nin daha düşük vakit dilimlerinde düzeltici bir hareketi tamamladığına inanıyor. Bluntz’a nazaran, Ethereum 30 dakikalık grafikte yükseliş eğilimi göstererek önde gelen akıllı kontrat platformu için bir momentum oluştuğuna işaret ediyor. Bluntz, “Bence ‘dip’ tamamlandı ve muhtemelen buradan 1.880 doların üzerinde öbür bir yüksek düzey göreceğiz” dedi. Bu yazının yazıldığı sırada Ethereum 1.850 dolar pahasında ve Bluntz kısa vadede 1.900 doların üzerine çıkabileceğini öngörüyor.

Ulaş Utku Bozdoğan: 2018 Çöküşünü Bilmişti: İşte Bitcoin ve Bu 2 Altcoin İçin Tahminleri! 1

Bluntz, bu yılki yüzde 338’lik etkileyici yararına karşın gözünü Solana’ya da dikmiş durumda. SOL’un devam eden yükseliş trendinde yüzde 18’lik üç dalgalı bir geri çekilmeye dikkat çekiyor ve “Bu direkt 50 doların üzerine gidiyor” diyerek coşkusunu söz ediyor. Bu yazının yazıldığı sırada Solana 42 dolar kıymetindeydi.

Ulaş Utku Bozdoğan: 2018 Çöküşünü Bilmişti: İşte Bitcoin ve Bu 2 Altcoin İçin Tahminleri! 2

DonAlt da BTC kestirimini açıkladı

Bu ortada, vaktinde Bitcoin davetleriyle ün kazanan analist DonAlt, kripto para hükümdarı için yükseliş geleceği görüyor. DonAlt, Bitcoin’in 34.000 doların üzerinde kalma hünerinden yürek alıyor ve kısa vadede yatay fiyat hareketleri olsa da Bitcoin’in öteki bir ralli için hazırlandığına inanmakta. “BTC bu sefer tam bir beyin oyunu sunmakta,” diyor ve 60.000 dolara ulaşana kadar asgarî direnç bekliyor. Bu yazının yazıldığı sırada Bitcoin 35.050 dolardan süreç görüyor.

Ulaş Utku Bozdoğan: 2018 Çöküşünü Bilmişti: İşte Bitcoin ve Bu 2 Altcoin İçin Tahminleri! 3

Ayrıca DonAlt, Bitcoin’in şu an için Ethereum’dan daha düzgün performans göstereceğini öngörüyor. ETH/BTC’nin zıt çevrilmiş bir grafiğini paylaşıyor ve paritenin 0,056 BTC’de takviyesi aştığını gösteriyor. Bu yazının yazıldığı sırada ETH/BTC 0,05293 BTC’den süreç görüyor ve bu da 1.853 dolara denk geliyor.

Ulaş Utku Bozdoğan: 2018 Çöküşünü Bilmişti: İşte Bitcoin ve Bu 2 Altcoin İçin Tahminleri! 4

ABD Doları Endeksi izleniyor

Her iki analist de ABD dolarının yabancı para ünitelerinden oluşan bir sepet karşısındaki pahasını takip eden ABD doları endeksini (DXY) yakından izliyor. DXY’de değerli bir düzeltme bekledikleri için kripto para üniteleri üzere riskli varlıkların değerli üst taraflı hareketler görebileceğine inanıyorlar. Tahlillerine nazaran, DXY 100 puanlık temel takviye düzeyinin altına düşebilir ve bu da kripto para ünitelerinin beklentilerini daha da artırabilir.

Bu bilinmeyen vakitlerde, bu tecrübeli analistlerin görüşleri kripto para meraklıları ve yatırımcılar için kıymetli perspektifler sunuyor. Kripto para piyasası volatiliteyle bilinirken, bu analistlerin iddiaları Ethereum, Solana ve Bitcoin’in gelecekteki potansiyel hareketlerine bir bakış sunarak piyasa iştirakçilerinin daha şuurlu kararlar almasına imkan tanıyor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap