100,000 kullanıcılı cüzdan, “Blockchain’in belirsiz geleceği” nedeniyle kapatılıyor

100,000 kullanıcılı cüzdan, “Blockchain’in belirsiz geleceği” nedeniyle kapatılıyor

Paylaş
BTC Piyasası: 100,000 kullanıcılı cüzdan, “Blockchain’in belirsiz geleceği” nedeniyle kapatılıyor

Güney Kore merkezli kripto para borsası Upbit’in ana şirketi Dunamu tarafından işletilen kripto para cüzdanı BitBerry, “kötü pazar koşulları” ve “Blockchain endüstrisinin geleceğinin belirsiz olması” gibi gerekçelerle kapatılıyor.

Cüzdan, Güney Kore pazarında 100,000’in üzerinde kullanıcı sayısıyla nispeten popülerdi. 29 Şubat itibari ile kapanacak olan uygulamaya kullanıcılar, sadece ülkenin en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan Kakao Talk’taki hesaplarıyla kaydolabiliyorlardı. Bu, uygulamanın kullanıcı sayısını hızla artırmasını sağlamıştı. Ayrıca uygulama, kullanıcıların cep telefonlarna kripto ödemeleri almasına olanak veriyordu.

Kripto para piyasasında hakim olan kötü koşullar, 2017’nin Aralık aıynda faaliyete geçen Bitberry’nin finansal sorunlarla karşı karşıya kalmasına yol açtı.

Bitberry, uzun süren ayı piyasasının tek kurbanı değil. Finansal açıdan sürdürülebilir olamayan pek çok şirket kapanırken Business Korea, Güney Kore borsalarının yüzde 95’inden fazlasının iflasın eşiğinde olduğunu bildiriyordu.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap