Ontology Binance Borsasında 200 Bin Token Dağıtıyor

Ontology Binance Borsasında 200 Bin Token Dağıtıyor

Paylaş
Sadraf: Ontology Binance Borsasında 200 Bin Token Dağıtıyor

Çin’in önemli kentlerinden olan Hong Kong’da düzenlenecek TOKEN2049 etkinliğinden önce Moviebloc ile Ontology’nin CEO’su Jun Li arasında anlaşma yapılacağı açıklandı. Ontology ayrıca Binance kripto para borsasında tam 200 bin ONG dağıtacağını duyurdu.

Moviebloc merkezi olmayan bir platform ve Ontology ile uzun yıllardır partnerlik anlaşması yapıyor. Moviebloc’un pek çok destekçisi de bulunuyor. Bu destekçiler arasında KMPlayer, Pandora TV ve Prism Exchange yer alıyor. Utoday’in hazırladığı haberde, KMPlayer’ın ilk medya oynatıcılardan olduğu ve dünya genelinde 150’den fazla ülkede 800 milyondan fazla indirildiğinden bahsediyor. Ayrıca KMPlayer 2006 yılından beri hizmet veren ilk medya oynatıcılardan biri. Bununla birlikte Pandora TV’de sektöre ilk başlayan platformlar arasında yer alıyor. Pandora TV’de kurulan ilk video paylaşım siteleri arasında yer alıyor. Bu sitenin temel amacı ise yüklemiş olduğunuz videolara reklam ekliyor.

Ontology, Moviebloc ile yaptığı anlaşmanın dışında ONG yatırımcılarını memnun edecek açıklamalarda da bulundu. Ontology tarafından yapılan açıklamada, Binance kripto para borsasının Ontology’i bünyesine eklediği günün yıl dönümü olarak yatırımcıları için büyük bir jest hazırladı. Buna göre Ontology, Binance borsasına kayıtlı tüm kullanıcılarına toplamda 200 bin adet olmak üzere ONG dağıtacak. Bu kampanya için dağıtılacak toplam token miktarının 200 bin olacağı belirtildi. En fazla ONG sahibi olan ilk 50 kişiye toplamda 200 bin token dağıtılacak. Bu kampanya 14 – 21 mart tarihleri arasında olacak.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap