Categories: Genel Haberler

OKEx, yüksek kazanç oranı ile Süper Ortaklık programını duyurdu

OKEx sponsorluğunda

Kripto para alanında bir KOL veya içerik üreticisiyseniz ve yatırımcıları OKEx ile tanıştırarak kazancınızı artırmak istiyorsanız OKEx Süper Ortaklık Programı’na katılın ve davet ettiğiniz yatırımcıların her işleminde hayat boyu %60’a varan komisyon kazanın.

Süper Ortaklık Programı nedir?

Bu program, Türkiye’de OKEx’in marka bilinirliğini artırmak için tasarlandı. Bir OKEx ortağı olarak, hedef kitlenizi kaydolmaya ve ticaret yapmaya davet eden benzersiz referans bağlantıları oluşturabilir, daha fazla kullanıcıyı OKEx’e tanıtmak için istikrarlı bir pasif gelir akışı ve her ay özel bonuslar kazanma şansına sahip olabilirsiniz.

Süper Ortaklık Programı’nın avantajları

Hem spot hem de vadeli işlemlerde her davet ettiğinizin işlem ücreti üzerinden hayat boyu %60’a varan komisyon kazanın. Gelişmiş ürün özelliği deneyimini ve en son endüstriyel bilgileri edinin. Özel VIP işlem ücretinin keyfini çıkarın. (İşlem hacminize bağlıdır) 1v1 yönetici desteği alın. OKEx Özel Ortaklık Kulübü’ne katılın. OKEx’te bilgileri en hızlı şekilde edinin. OKEx çevrim içi / çevrim dışı etkinliklerine katılma fırsatını yakalayın. Doğum günleri ve özel günler için hediyeler ve ürünler alın.

Süper Ortaklık Programı’na katılmak için gerekli olanlar:

1000+ takipçili sosyal medya hesabı (Twitter, Facebook, Medium, Instagram, Linkedin vb.)500+ üyeye sahip topluluklar (Telegram, Reddit, Whatsapp vb.)Diğer medyalarda yayıncılık

Süper Ortaklık Programı’na üyelik

Süper Ortaklık Programı’na katılmak için linkteki formu doldurarak başvurmak gerekiyor: https://forms.gle/FSv7EaMMxZ9Kt4BU9

Sorular & Cevaplar

OKEx Süper Ortaklık Programı’na nasıl katılabilirim?

Bu formu doldurarak başvurunuzu tamamlayın: https://forms.gle/FSv7EaMMxZ9Kt4BU9. Başvurunuz onaylandıktan sonra ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir.

Sonsuza kadar bir OKEx Süper Ortaklık üyesi mi olacağım?

İlk 30 gün boyunca herhangi bir şartı yerine getirmenize gerek kalmadan üye olabilirsiniz. İlk 30 günden sonra, davetlilerinizin toplam 30 günlük işlem hacmi 10.000 USDT’nin üzerinde olduğu sürece ortaklık programı üyesi olarak kalırsınız.

Ne kadar kazanabilirim?

OKEx’e yeni kullanıcılar davet ettiğinizde, işlem ücretlerinin %60’ına kadar kazanırsınız. Ayrıca, yardımcı ortaklarınızın tanıtım yapması için davetiye bağlantıları ayarlayabilir ve davetlinin komisyonunu yardımcı ortağınızla paylaşabilirsiniz.

Yardımcı ortak kimdir?

Bir ortak olarak, bir yardımcı ortakla, yani bağlantılarınızı paylaşmaya yardımcı olan bir kişiyle birlikte çalışabilirsiniz. Bu yardım için, yardımcı ortak sizin ortaklık ödüllerinizden pay alabilir. İşte hatırlamanız gereken bazı kurallar:

Yardımcı ortağın kendi OKEx hesabının olması gerekir.Yardımcı ortaklar OKEx ortağı olamaz veya daha sonra ortak olamaz. Yalnızca ortaklarının bağlantılarnı paylaşmalarına yardımcı olurlar.Bağlantıları yalnızca bir ortak olarak oluşturabilir veya düzenleyebilirsiniz. Yardımcı ortaklar yalnızca bu bağlantıları paylaşacaktır.Yardımcı ortaklar, Ortaklık sayfasında ilerleme verilerini kontrol edebilirler.

Ödülleri yardımcı ortak ve davetliler ile nasıl paylaşabilirim?

Ortak, toplam indirimleri önceden belirlenen oranda yardımcı ortak ve davetli ile paylaşabilir. Spot ve türevler için paylaşım oranları ayrı ayrı hesaplanır. Davetliler için %0, %5, %10, %15 veya %20 paylaşabilirsiniz. Yardımcı ortak için, ne kadar paylaştığınız konusunda bir sınır yoktur.

Kazanabileceğim maksimum miktar nedir?

İndirimin ödenmesi, davetlinin geçerli işlemi nedeniyle oluşan komisyona bağlı olarak değişmektedir. Yeni kullanıcıları davet ettiğinizde veya mevcut kullanıcıları OKEx’e geri davet ettiğinizde, işlem ücretlerinin %60’ına kadar kazanırsınız.

Davetliniz negatif bir ücrete sahipse, oluşan gerçek net komisyona göre hesaplanacaktır.

Aşağıdakiler için ödül sağlayamıyoruz:

Sıfır işlem ücretli işlemlerİndirim kartlarıyla yapılan ticaretÖzel ücret oranları ile ticaretVIP kullanıcılar

Üyelik bilgilerimi nasıl görebilirim?

Kısa bir genel bakış için Ortaklık Programı sayfasına gidin. Tüm davetlilerinizin işlemleri de dahil olmak üzere ortaklık bilgilerini de indirebilirsiniz. Rapor oluşturma tarihinden 1 yıl öncesinden başlayarak herhangi bir dönemi seçin. Bir ayda 30 adet rapor oluşturabilirsiniz. Her rapor, oluşturulduktan sonraki 15 gün içinde indirilebilir.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago