Categories: Genel Haberler

Hızlı ödeme ve düşük ücretler sunan Valora’ya 20 milyon dolar yatırım

İçerik

Akıllı telefonu olan herkesin çok düşük ücretlerle hızlı bir şekilde ödeme ve para göndermesini sağlayan global mobil ödeme ve havale uygulaması Valora, aralarında Andreessen Horowitz ve Polychain Capital gibi önemli girişim sermayesi şirketlerinden, A Serisi fonlama turunda 20 milyon dolar yatırım aldı.

Alınan yatırımın ürün geliştirmeye ve daha fazla insanın kripto paraları rahat bir şekilde kullanmalarını sağlayacak eğitici içerikler oluşturmaya ayrılacağı açıklandı. Celo destekli cüzdan, yatırımın ardından bağımsız bir şirket olarak faaliyet göstermeye başladı.

Fonlar, ürün geliştirme ve rahat bir kripto para deneyimi için kullanılacak

Gündelik nakit sorunlarına büyük bir çözüm sunan Valora’nın yeni CEO’su Jackie Bona, Valora’nın fonları ürün geliştirme için kullanacağından ve daha fazla insanın kripto para birimlerini rahat kullanmasını sağlamak için eğitici bir içerik oluşturacağından bahsetti.

Valora gündelik nakit sorunlarını çözüyor

Uluslararası havale yapmak, karmaşık bir işlemdir. Aracılar, para transferlerinde yüzde 7’ye varan işlem ücretleri alıyorlar.

Öte yandan döviz kurlarındaki oynaklık da ekonomik refahın önünde bir engel teşkil ediyor. Döviz kurlarının istikrarsızlığı, finansal istikrarı zorlaştırarak birikim yapmayı riskli hale getiriyor. Bu da kişisel finansmanın bankacılık veya finans kaynaklarına bağlı olmasına yol açıyor.

Valora’da saniyeler içinde para gönderip alın

Valora kullanıcıları, uygulama üzerinden saniyeler içinde para gönderip alabiliyorlar. Valora ile para transferi anında ve sınırlara bağlı olmaksızın gerçekleşiyor. Kullanıcılar, 0.01 dolar gibi düşük bir ücretle SMS göndermek kadar kolay ve hızlı bir şekilde herkese doğrudan dijital para aktarabiliyor.

Güvenilir bir şekilde birikim yapın

Ayrıca Valora, kullanıcıların güvenilir bir şekilde birikim yapabilmelerini sağlıyor. Gelişmiş güvenlik özelliklerine sahip Valora’da kullanıcılar, cUSD’nin değerinin ABD Doları’nın değerine yakın olacağından emin olabilirler.

Kafa karıştırıcı adımlar olmadan dünyanın her yerine para gönderin

Valora, çok sayıda adımdan oluşan süreci, tek adımda basitleştiriyor. Valora’da doğrudan para gönderimi, bir para biriminin başka bir para birimine çevrilmesini ve üçüncü taraf hizmet ücreti alınmasını gerektirmediği için kullanıcılar, paralarının tam değerlerini korurlar. Böylece uluslararası mallar veya hizmetler için ödeme yaparken paranın toplam miktarını etkileyen kafa karıştırıcı para birimi değişikliklerine ihtiyaç duyulmaz.

Artan küresel büyüme ve kullanım

Valora, 2020 yılının Kasım ayında gerçekleşen beta lansmanından bu yana artan bir küresel büyümeye ve kullanıma şahit oldu. Valora uygulamasını indiren cihaz sayısı 22.000’e, benzersiz cüzdan adresi sayısı 8000’e, haftalık aktif kullanıcı sayısı ise 10.120’ye ulaştı. Ek olarak tüm kullanıcılar arasında Valora’ya yüklenen miktar 275.000 cUSD’yi buldu.

Şimdi deneyimleyin

valoraapp.com adresini ziyaret edin ve Valora ile gündelik dijital para kullanımının küreselleşmesini ilk deneyimleyenlerden biri olun.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

2 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

2 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

2 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

2 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

2 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

2 hafta ago