Categories: Genel Haberler

New York Times: Facebook Token Geliyor

New York Times, çarpıcı bir haber yayınlayarak tüm dikkatleri üzerine çekti. New York Times hazırladığı haberde Facebook Token’ının bu senenin ilk yarısında gelebileceğini belirtti.

Ünlü gazetenin yaptığı bu haberden sonra tüm gözler Facebook’a çevrildi. Yayınlanan haberde Facebook, Whatsapp üzerinden çalışması düşünülen Blockchain tabanlı sistem ile anlık olarak kripto para transfer işlemleri yapılabilecek. Facebook, çıkarmak istediği sanal parası için Bitcoin borsalarıyla da gizliden gizliye görüşmelere başlamıştı. Haberin devamında ise Facebook tokenının 2019’un ilk yarısında piyasaya çıkacağı öne sürüldü.

Morgan Creek’in CEO’su olan Antony Pompliano’da Facebook ile ilgili önemli bilgiler aktardı. Pompliano’nun açıklamasına göre, Facebook’un oluşturduğu teknoloji ekibinin dünyayı değiştirecek çalışmalar üzerinde yoğunlaştığını belirtti. Pompliano yapmış olduğu açıklamanın devamında ise şu ifadeleri kullandı: “Facebook’un planları arasında stabil bir kripto para çıkarma düşüncesi varsa bu hiçbir işe yaramaz ve kripto para dünyasına hiçbir şey katmaz. Ancak piyasaya sürmeyi planladıkları kripto paranın global açıdan güçlü bir token çıkarırlarsa işte o zaman hem kripto para piyasasına hem de yatırımcılara faydası dokunur. Facebook’un çıkaracağı tokenın faydalı olabilmesi ve milyonlarca insanın hayatını değiştirebilmesi için çıkaracağı ürünün çok güçlü olması gerekiyor.” açıklamasında bulundu.

Facebook’un kripto para dünyasına girmesi, milyonlarca üyeye sahip Facebook platformu ile birlikte yine milyonlarca kullanıcıya sahip Whatsapp aracılığıyla sanal paraların milyarlarca insana ulaşmasını sağlayacaktır.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

21 saat ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

22 saat ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

22 saat ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

23 saat ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

24 saat ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

24 saat ago