Categories: Genel Haberler

Changpeng Zhao Bazı Kripto Paraları Çıkarmaya Devam Edecek

Binance kripto para borsası CEO’su Changpeng Zhao tarafından yapılan açıklamaya göre, bundan sonraki süreçte de bazı kripto paraların platformdan çıkarılacağı bildirildi. Yapılan bu açıklamadan sonra birçok yatırımcı da paniğe kapıldı. İnsanlar kendi yatırımlarının borsadan çıkarılması durumunda çok zorlanacaklarını ve zarar edeceklerini belirttiler.

Kripto para yatırımlarının en çok toplandığı borsa olan Binance, geçtiğimiz senenin en çok konuşulan borsası olmayı başardı. Kripto para borsaları bu dünyanın temel yapı taşları da olsa Binance’ın bu dünyadaki yeri ise çok daha farklı. Binance borsasının değeri göz önüne alındığı zaman herhangi bir kripto paranın Binance borsasında yer alması demek o kripto para için çok olumlu sonuçlar doğurur. Aynı şekilde bir kripto paranın delist edilmesi yani Binance kripto para borsasından atılması da yine aynı sonucu doğurur. Kısa bir zaman önce Wings, Mod, Cloak gibi kripto paralar Binance borsasından delist edilmişti.

Binance borsasının CEO’su Changpeng Zhao, birkaç gün evvel yapmış olduğu röportajda Binance ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu. Zhao yaptığı bu açıklamada, yeni süreçte ortalamanın altında kalan kripto paralarında Binance borsasından atılacağını duyurdu. Zhao, çok büyük bir kitleye sahip olmanın mutluluğunu yaşarken, borsada çıkarılan kripto para yatırımcılarının üzüldüklerinin farkında olduğunu ancak genel anlamda kripto para dünyası için olumlu bir iş yaptıklarını ifade etti. Zhao yaptığı açıklamanın devamında ise şu sıralar üzerinde çalıştıkları herhangi bir proje olmadığını da aktardı.

 

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

5 saat ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

6 saat ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

7 saat ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

8 saat ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

8 saat ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

8 saat ago