Categories: Genel Haberler

Binance Lending Hizmetini Başlatıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance Lending hizmetini başlatacağını tüm kullanıcılarına duyurdu. Binance borsası 2019 itibariyle pek çok değişikliğe imza atarak tüm ilgileri üzerine çekmeyi başardı. Marjin platformdaki etki henüz daha geçmemişken Binance borsası Lending hizmetini başlatacağını duyurdu. Binance tarafından sunulan bu hizmet son derece farklı ve bir o kadar da karlı. Kullanıcılar artık yalnızca tokenları al sat yaparak değil aynı zamanda Lending sayesinde kiraya vererek de faizlerden gelir elde edebilecek. Yani Lending hizmeti ile kullanıcılar, mevcut kripto paraları kiraya verebilecek ve bu kiranın sonucunda da belli bir faiz elde edilebilecek.

Binance Lending hizmet TSİ ile 29 Ağustos günü saat 09.00 itibariyle başlayacak ve kullanıcılar kripto paralarını kiralayabilecekler. Lending hizmetini bankaların mevduat hesaplarına benzetebiliriz. Bankalarda mevduat hesaplarına yatırılan paralar belli bir süre sonra kullanıcısına faiz getirisi sağlıyor. Aynı mantık bundan sonra kripto paralarda da geçerli olacak. Binlerce kripto para yatırımcısı Lending hizmetinin gelmesini sabırsızlıkla bekliyordu. Lending hizmeti ilk etapta Tether, Binance Coin ve Ethereum Classic ile başlayacak. Daha sonra bu hizmete alınacak kripto para sayılarında artış yaşanacağı açıklandı. 2 haftalık vade seçenekleriyle yararlanılabilecek bu hizmette Binance Coin için yüzde 15, Tether için yüzde 10 ve Ethereum Classic için ise yüzde 7 oranında faiz oranı öngörüldü. Binance tarafından yapılan bu yeniliğin BNB’yi yükseltmek için yapıldığı da uzmanlar tarafından iddia ediliyor.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

3 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

3 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

3 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

3 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

3 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

3 hafta ago