Türk Yatırımcılarına Müjde! Dünyaca Ünlü Bitcoin Platformuna TL Desteği Geldi

Türk Yatırımcılarına Müjde! Dünyaca Ünlü Bitcoin Platformuna TL Desteği Geldi

Paylaş
BTC Piyasası: Türk Yatırımcılarına Müjde! Dünyaca Ünlü Bitcoin Platformuna TL Desteği Geldi

Kriptokoin.com – Dünyanın en büyük finans platformlarından biri olan eToro, kısa süre önce yayınladığı duyuruya göre eToroX isimli Bitcoin ve kripto para platformuna yeni pariteler ekledi. Bunların arasında Türk Lirası ile desteklenen istikrarlı bir kripto para olan “stablecoin” de var.

Popüler Bitcoin platformuna, Türk Lirası dahil olmak üzere 5 yeni para biriminde destek eklendi

eToro, uzun süredir piyasada ve milyonlarca kullanıcısı ve yenilikçi ticaret ve yatırım araçlarıyla dünyanın önde gelen sosyal ticaret ağlarından biri konumunda. eToroX, Cebelitarık Finansal Hizmetler Komisyonu’ndan Aralık 2018’de dağıtık muhasebe teknolojisi (DLT) sağlayıcı lisansı aldı. eToroX, mevcut konumu ile dünyanın en büyük finans platformlarından birisi olarak biliniyor. eToroX yeni bir platform olmasına rağmen birbirinden farklı pariteleri destekliyor. eToroX, resmi Twitter hesabı üzerinden kısa süre önce yaptığı açıklamada platforma yeni kripto paralar eklediğini belirtti.

Açıklamalara göre eToroX’e yeni stablecoin’ler ve bir kripto para eklendi. Eklenen stablecoin’ler arasında USDC ve Tether (USDT) olmak ile birlikte kripto para ise Dash oldu. Ayrıca platforma yeni eklenen para birimleri arasında Türk Lirası, Polonya Zlotisi, Güney Afrika Randı, Hong Kong Doları ve Singapur Doları da yer aldı. Bu son hamle ile eToroX’teki toplam parite sayısı 96 oldu. Türk kripto para piyasasına yönelik önemli gelişmeler için “Son Veriler Türkiye’yi Bitcoin ve Altcoin Piyasasında Liderliğe Taşıyor!” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap