Ripple ve PayPal Destekçileri Birbirine Girdİi!

Ripple ve PayPal Destekçileri Birbirine Girdİi!

Paylaş
BTC Piyasası: Ripple ve PayPal Destekçileri Birbirine Girdİi!

Zaman zaman aralarında ufak atışmalar yaşanan XRP yatırımcıları ile PayPal destekçileri, bu sefer Twitter üzerinde hangi yöntemin uluslararası para transfer sistemi için daha verimli olacağı konusunda adeta birbirine girdi.

XRP, PayPal’dan Yavaş Mı?

Olay aslında ünlü Bitcoin yatırımcısı Tone Vays’ın yayınladığı bir tweet ile başladı. Vays, ilgili tweet içerisinde Ripple’ı çok yavaş olması ile dolaylı yoldan eleştirirken, bunu PayPal ile kıyasladı.

Tone Vays, XRP’nin sadece PayPal’dan daha yavaş olmakla kalmayıp, aynı zamanda borsa riskine ve fiyat volatilitesi riskine sahip olduğunu da dile getirdi. Tabii ki XRP yatırımcılarının cevapları gecikmedi ve XRPistful isimli kullanıcı PayPal ile yaptığı ödemeyi elde etmek için tamı tamına 3 gün beklediğini ve buna ek olarak devasa bir komisyon ödemek zorunda bırakıldığını vurguladı.

Ripple, kurduğu blockchain tabanlı ödeme ağı ile PayPal gibi ödeme devlerine rakip olsa da, hala kullanıcı sayısı açısından geriden gelmekte. XRP ve Ripple ödeme firmalarının yanı sıra Bitcoin gibi diğer kripto para birimleri ile kıyaslansa da, uzmanlar XRP’nin Bitcoin ile kıyaslanacak seviyede olmadığını vurgulamışlardı.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap