BtcTurk Pro, NEO’yu Listelemeye Başladı

BtcTurk Pro, NEO’yu Listelemeye Başladı

Paylaş
Sadraf: BtcTurk Pro, NEO’yu Listelemeye Başladı

Türkiye’de faaliyete giren ilk kripto para borsası olma unvanına sahip BtcTurk, Twitter adresinden yaptığı duyuruda yeni bir kripto para listelediğini duyurdu. Yapılan açıklamada BtcTurk Pro platformuna NEO’nun eklendiği belirtildi. Borsanın resmi Twitter adresinden yaptığı bu açıklama ile yüzlerce kullanıcı memnuniyetlerini dile getirdi. Açıklamanın devamında ise NEO’nun işlem yapacağı paritelerden de söz edildi. Bundan sonra NEO/TRY, NEO/USDT ve NEO/BTC işlemleri yapılabilecek. Borsanın Medium hesabında da yatırımcıların NEO’yu daha iyi tanımaları için ‘NEO Nedir?’ isimli bir makale oluşturdu. NEO’nun tanımının yapıldığı bu yazıda ünlü altcoin ile ilgili pek çok noktaya değinildi.

‘NEO Nedir?’ isimli makalede NEO’ya dair birçok önemli noktadan bahsedildi. NEO’nun dünya için akıllı ekonomi oluşturabileceğinden söz edilen bu makalede aynı zamanda NEO’nun ölçeklenebilir olduğu da ifade edildi. BtcTurk Pro platformuna NEO isimli kripto paranın eklenmesinden sonra ünlü altcoinde herhangi bir değişim yaşanmadı. Kripto para piyasasında 20. sırada yer alan NEO, 9,60 dolardan işlem görüyor. NEO’nun toplam hacmi 675 milyon dolar ve son bir günlük ticari işlemi ise 228 milyon dolar olarak kayıtlara geçti. Yaklaşık 70 milyon NEO tokenının piyasada olduğu da biliniyor.

NEO tarafından bir başka açıklama daha yapıldı. 17 Ağustos günü yayınladıkları bu duyuruda NEO’nun işlem hızını arttırmak amacıyla Celer Network’ü platforma ekleyeceklerini duyurmuşlardı. İki ölçekli olan bu ölçeklendirme protokolü ile ilgili çalışmalar ise hala sürüyor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap