Amazon Bu Altcoin ile Ortak Oldu: Fırladı Fiyat!

Amazon Bu Altcoin ile Ortak Oldu: Fırladı Fiyat!

Paylaş
BTC Piyasası: Amazon Bu Altcoin ile Ortak Oldu: Fırladı Fiyat!

Altcoin Cronos (CRO), Web3 teşebbüslerinin büyümesini desteklemek ismine Amazon Web Services (AWS) ile paydaşlık kurdu. İşbirliğinin duyurulmasının akabinde Cronos’un (CRO) fiyatı yüzde 13 yükseldi. İşte detaylar…

Amazon ile altcoin iştiraki, gündeme damga vurdu

Ortaklık, yeni kurulan ve başlangıç evresindeki şirketlere hem Cronos Labs hem de AWS’den uzmanlık ve altyapı sağlayarak Blockchain ve Web3 hizmetlerinin benimsenmesini ve entegrasyonunu artırmayı amaçlıyor. Startup’lar büyüme ve gelişimlerini hızlandırmak için AWS bulut kredilerine ve mentorluğa erişebilecekler. Program, direkt Cronos Labs tarafından sağlanan finansmanla 12 haftalık bir mentorluk programını içeriyor.

Girişimler ayrıyeten masterclass’lara erişim sağlama imkanına sahip. Bunun dışında, uzmanlarla konuşabilecek ve projelerinin birinci etaplarında lojistik dayanağa erişebilecekler. Bu işbirliği sayesinde teşebbüsler, AWS bulut altyapısının ölçeklenebilirliğinden, güvenliğinden ve esnekliğinden faydalanarak Blockchain tabanlı uygulamaları süratli ve verimli bir biçimde oluşturup dağıtabilecekler. İştirak, yapay zeka ve makine tahsilinin Blockchain bölümünde giderek daha tanınan hale geldiği bir devirde gerçekleşiyor.

Söz konusu paydaşlığın duyurulması ile birlikte Crypto.com’a bağlı Cronos’un CRO coin’inin fiyatı yüzde 13 yükseldi. Kripto para ünitesi, son 24 saatte 0.065 dolardan 0.0758 dolara kadar yükselmeyi başardı. Coin’in 24 saatlik fiyat değişimini aşağıdaki grafikte görebilirsiniz:

BTC Piyasası: Amazon Bu Altcoin ile Ortak Oldu: Fırladı Fiyat! 1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap