İşte En Çok Süreç Üreten 15 NFT Pazaryeri

İşte En Çok Süreç Üreten 15 NFT Pazaryeri

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: İşte En Çok Süreç Üreten 15 NFT Pazaryeri

Altcoin projelerine dair önemli haberleri ve istatistikleri yayınlayan popüler kripto para analiz firması CryptoDiffer, 18 Şubat 2022 tarihinde twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımda son 30 gündeki işlem hacmine göre TOP-15 NFT pazaryerleri sıralandı. Bu yazımızda Kriptokoin.com olarak CryptoDiffer tarafından paylaşılan, son 30 gündeki işlem hacmine göre zirvede yer alan (TOP-15) 15 NFT Pazaryeri üzerinde duracağız.

Ulaş Utku Bozdoğan: İşte En Çok Süreç Üreten 15 NFT Pazaryeri 1

Zirvedeki 15 NFT pazaryeri

CryptoDiffer twitter hesabından paylaşılan son 30 gündeki işlem hacmine göre TOP-15 #NFT Pazaryerleri listesinin ve ilgili rakamsal değerlerin DappRadar’dan alınan verilerle oluşturulduğu anlaşılıyor. Son zamanlarda milyonlarca dolar fiyatla satılan NFT’ler, bir kripto varlığın orijinal, değiştirilemez ve benzersiz olmasını onaylıyor. Kripto muhteviyatın mülkiyet haklarını NFT’ler temsil ediyor. NFT Pazar yerlerini her fiyat aralığında; koleksiyon ürünleri ve dijital sanatı sunan sanal ortamlar olarak tabir edebiliriz. NFT teknolojisi yatırımcılara birçok olanak sağlıyor. O olanakların sayesinde NFT teknolojisi, birçok kripto meraklısını da kendine çekiyor. OpenSea, CryptoPunks, Axie Infinity, NBA Top Shot, Rarible, Foundaiton, SuperRare, ve Known Origin ilk bakışta sayabileceğimiz meşhur NFT pazaryerlerinin başında geliyor.

Ulaş Utku Bozdoğan: İşte En Çok Süreç Üreten 15 NFT Pazaryeri 2

Criypto Differ’in NFT listesine gelecek olursak; listenin başında 12,600 milyon dolar işlem hacmi ile LooksRare geliyor. NFT listesinin 2. sırasında ise popüler NFT pazaryerlerini başında gelen OpenSea geliyor. OpenSea’nin işle hacmi olarak 4,310 milyon dolar rakamını görüyoruz. Magic Eden en çok işlem göre NFT pazaryerleri listesinin üçüncü sırasında ve 224 bin dolar. Dördüncü sıradaki NFT pazaryeri CryptoPunks ve işlem hacmi 160 bin dolar. Onu takip eden pazaryeri 103 bin dolar hacim ile Axie Infinity. Altıncı sıradaki pazaryeri BloctoBay işlem hacmi ise 75 bin dolar. Onu takip eden pazaryeri ise NBA Top Shot işlem hacmi 53 bin dolar. MOBOX ve Atomic Market sekizinci ve dokuzuncu sıradalar. Decantralend ise onuncu sırada yer alyıor. Solanart onu takip ediyor. Son dört sırayı paylaşan NFT pazaryerleri ise NFT Trade, Sure-Rare, Foundation ve Rarible.

Ulaş Utku Bozdoğan: İşte En Çok Süreç Üreten 15 NFT Pazaryeri 3

Kaynak:  Kripto Koin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap