Dev Balinalar, En Çok Bu Altcoin’lerde Al-Sat Yapıyor!

Dev Balinalar, En Çok Bu Altcoin’lerde Al-Sat Yapıyor!

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Dev Balinalar, En Çok Bu Altcoin’lerde Al-Sat Yapıyor!

Kripto para piyasası yeni yıla 100 bin dolar beklentileriyle hazırlanırken 40 bin doların direnç olacağından habersizdi. Peki, balinalar dip fiyattan en çok hangi altcoin projelerinden topluyor? WhaleStats verilerine göre bugün yaklaşık %50 artışla 0.00003493 dolara ulaşan Shiba Inu olabilir…

Altcoin balinaları bugün Shiba’yı zirveye taşıdı

WhaleStats tarafından sağlanan en son istatistiklere göre, Shiba Inu en büyük Ethereum balinaları arasında en çok işlem gören token olarak Curve DAO Token’ı (CRV) geride bıraktı. Shiba Inu’nun (SHIB) ayrıca Ethereum balinaları arasında en değerli üçüncü kripto para birimi olduğu belirtiliyor.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1490533035317817345

Yazının yazıldığı sıralarda, Ethereum balinalarının ortalama değeri 1.553.784 dolar olan 55.267.322.781’den fazla Shiba Inu token’i var. WhaleStats verilerine göre Shiba Inu balinaları Twitter DAO, RON, Ethereum (ETH), Starshib ve USD Coin başta olmak aşağıdaki coin/token’lerden de tutuyor.

  • Polygon (MATIC)
  • Decentraland (MANA)
  • OKEx (OKB)
  • Crypto.com (CRO)
  • Bitpanda (BEST)
Ulaş Utku Bozdoğan: Dev Balinalar, En Çok Bu Altcoin’lerde Al-Sat Yapıyor! 1

Shiba Inu (SHIB) fiyat analizi

Shiba Inu (SHIB) fiyatı da 3 aylık düşüş trendini kırmayı başardı ve Ethereum balinalarının meme token’e büyük ilgi göstermesinin bir sonucu olarak grafiklerde güçlü bir yükseliş yapısı oluşturuyor. Önümüzdeki olası boğa koşularında, Shiba Inu’nun yeni ATH seviyesi belirlemesi bekleniyor; ancak, bunu yapmadan önce, analistlere göre önce 0.000030 ve 0.000060 dolar dirençlerini aşması gerekiyor.

Ulaş Utku Bozdoğan: Dev Balinalar, En Çok Bu Altcoin’lerde Al-Sat Yapıyor! 2

Shiba Inu, Ekim ayında bir önceki boğa koşusu sırasında ATH fiyatı 0.00008845 doları kaydetti. CoinMarketCap verilerine göre, bu zirve fiyata 28 Ekim 2021’de, yaklaşık 3 ay önce ulaşıldı. WhaleStats ayrıca, dev cüzdanların toplam Shiba Inu arzının dörtte birini kontrol ettiğini söylüyor. Kriptokoin.com olarak aktardığımız güncel istatistiklere göre, şu anda en büyük 100 Shiba Inu balinası, toplam arzın neredeyse dörtte birini (%26) kontrol ediyor. Yazım sırasında Shiba Inu (SHIB), ilk 100 kripto para birimi arasında en yüksek 24 saatlik kazanca ulaştı. Günün %50’ye ulaşan rallisini küçük bir düzeltmeyle korumaya çalışıyor. Meme token böylece MATIC ve BUSD gibi hacim devlerini bir kez daha geride bırakıyor.

Kaynak:  Kripto Koin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap