Kıdemli Analist Şaşırttı: Bu Altcoin Piyasası Korkunç!

Kıdemli Analist Şaşırttı: Bu Altcoin Piyasası Korkunç!

Paylaş
BTC Piyasası: Kıdemli Analist Şaşırttı: Bu Altcoin Piyasası Korkunç!

Messari kıdemli araştırma analizcisi Ryan Watkins: “NFT‘lerin mevcut durumu berbat” diyor. Messari analisti neden mevcut popüler altcoin piyasalarından olan NFT piyasasının korkunç olduğunu söyledi? Detaylar Krptokoin.com’da.

BTC Piyasası: Kıdemli Analist Şaşırttı: Bu Altcoin Piyasası Korkunç! 1

“Bu altcoin piyasası berbat”

Messari analisti Ryan Watkins, dijitale varlıklara verilen yüksek maliyet nedeniyle, son zamanlarda yeni yatırımcıların katılması zor hale gelen, değiştirilemez token (NFT) sektörünün mevcut durumunu kınadı. Watkins bugünTwitter’da mevcut NFT pazarının kripto dünyanın demokratik ve erişilebilir ideolojilerinden kaydığını söyledi. Kıdemli analiste göre, son iki yılda NFT alanına katılan insanlar, uygun fiyatlarla ilginç dijital koleksiyon ürünleri elde ettikleri için şanslıydı. Ancak, NFT çoğunluğuna katılmak isteyen yeni katılımcılar için aynı şey söylenemez. İçerik oluşturucular, giriş engelini yalnızca varlıklı yatırımcıları içerecek şekilde yükselterek, düşük fonlu traderları “çöp” ile yetinmeye zorladı. Analist konu hakkında şöyle diyor:

Geçtiğimiz iki yılda bu pazara giren bizler, bu projelere doğrudan satın almasalar bile erken girebilecek kadar şanslıyız. Ancak bugün oyuna girenler, giriş engellerinin yüksek olması nedeniyle çöp satın almaları nedeniyle çoğu zaman oynayamıyor bile.

BTC Piyasası: Kıdemli Analist Şaşırttı: Bu Altcoin Piyasası Korkunç! 2

Bugün oyuna girenler, yüksek maliyetli NFT’leri karşılayamadıkları için giriş engellerinin yüksek olması veya saçmalık satın almaları nedeniyle genellikle oynayamıyorlar. Watkins, lüks dijital koleksiyon ürünleri satmakta yanlış bir şey olmasa da içerik oluşturucuların daha fazla insanın NFT pazarına girmesine izin verme pahasına kazanç elde etmeye odaklanmaması gerektiğini belirtti. Watkin beyaz listenin kaldırılmasını öneriyor çünkü beyaz liste zenginlerin daha da zenginleşmesini sağlıyor. Analist, “Sahipliği genişletmek için standart 10.000 pfp koleksiyonunun ötesine geçmek bir başlangıç ​​olabilir. Bir diğeri, esasen zenginlerin daha da zenginleşmesini sağlayan beyaz listeden kurtulmak olabilir” şeklinde konuşuyor. NFT platformlarındaki artan etkinliklere rağmen, daha fazla insan eylemin bir parçası olmak için alana girmek istiyor.

Kaynak:  Kripto Koin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap