Coinbase Listeledi ve Fiyat Zıpladı: Shping Coin (SHPING) Nedir?

Coinbase Listeledi ve Fiyat Zıpladı: Shping Coin (SHPING) Nedir?

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: Coinbase Listeledi ve Fiyat Zıpladı: Shping Coin (SHPING) Nedir?

Tüketicileri en sevdikleri markalarla etkileşime girdiklerinde ödüllendiren bir altcoin, ABD’nin en iyi kripto borsası Coinbase tarafından listeleniyor. Bu sürpriz listelemenin ardından kripto paranın fiyatı sert yükseldi. Peki Shping Coin (SHPING) nedir? Kriptokoin.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Coinbase yeni bir altcoin listeliyor: Shping Coin (SHPING)!

Coinbase, yayınladığı bir tweet’te Shping Coin’in (SHPING) uygun likidite koşulları karşılandığında Coinbase Pro’da işlem görmeye başlayacağını söyledi. SHPING, alışveriş yapanların fiyatları karşılaştırarak, barkodları tarayarak, video izleyerek ve ürün incelemeleri yazarak ödüller kazanmalarını sağlayan Shping Uygulamasına güç veren bir Ethereum tokenidir.

Coinbase listelemesinin haberi, SHPING’i sadece birkaç saat içinde 0,015 dolardan 0,068 dolara gönderdi. Bu da şaşırtıcı bir %353 artışa işaret ediyor. Shping Coin daha sonra tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.102 dolarlık seviyelere tırmanmadan önce sert bir şekilde düzeltildi. Bununla birlikte, SHPING o zamandan beri bir kez daha güçlü bir şekilde düştü ve yazı yazılırken 0.035 dolardan el değiştiriyor.

Ulaş Utku Bozdoğan: Coinbase Listeledi ve Fiyat Zıpladı: Shping Coin (SHPING) Nedir? 1

Shping Coin (SHPING) nedir?

Shping Coin (SHPING) nedir? sorusuna birlikte yanıt arayalım. Shping, katılımcı markalara ve kuruluşlara Shping uygulamasını kullanan alışveriş yapanları “Shping Coin” adlı tokeniyle ödüllendirme fırsatı sunan yenilikçi bir alışverişçi/pazarlama ekosistemi olarak tanımlanabilir.  Alışveriş yapanlar için ödüller ve tasarruflara ek olarak, projenin web sitesinde markaların da hizmetlerinden yararlanacağı belirtiliyor. Sitede konuya yönelik şu açıklama bulunuyor:

Birden çok kanal aracılığıyla istediğiniz zaman kolayca yeniden etkileşim kurabileceğiniz bir marka takipçi kitlesi oluşturun. Tüm pazarlama kanallarında kullanmak için müşteri profilinize ilişkin ayrıntılı bilgiler edinin.

Shping’in halihazırda Vegemite, Gaia Skin and Body ve Heinz Baby Basics dahil olmak üzere birçok marka ortaklığı bulunmaktadır. Coinbase, altcoin’in USD ve Tether (USDT) ile eşleştirilmiş olarak ticarete açık olacağını söylüyor. 

Ulaş Utku Bozdoğan: Coinbase Listeledi ve Fiyat Zıpladı: Shping Coin (SHPING) Nedir? 2

Amacı ve projenin detayları nelerdir?

Shping uygulaması, markaların tüketicileri katılımları ve sadakatleri için ödüllendirmesine yardımcı olmak için kendi kripto para birimi Shping Coin’i kullanır. Her şey bir barkodu tarayarak başlar ve daha sonra kullanıcı videoları izlediği, ürün incelemeleri yazdığı, markalarla bağlantı kurduğu ve satın alma makbuzlarını taradığı için ödüllendirilebilir. Coin ayrıca borsalar aracılığıyla alınıp satılabilir ve Shping Coin kazançlarınızı mobil uygulama aracılığıyla nakit olarak çekebilirsiniz.

Kaynak:  Kripto Koin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap