2024 yılında alınması gereken 3 memecoin

2024 yılında alınması gereken 3 memecoin

Paylaş
Ulaş Utku Bozdoğan: 2024 yılında alınması gereken 3 memecoin

Kripto piyasasında, memecoinler eşsiz ve ilgi alımlı bir bölüm olarak ortaya çıktı ve hem yatırımcıların hem de meraklıların dikkatini çekti. Başlangıçta internet mizahından ve kültürel referanslardan doğan bu dijital varlıklar, güldürü kökenlerini aşarak piyasada önemli rakipler haline geldi. Yatırımcılar çeşitli nedenlerle memecoin’lere giderek daha fazla ilgi duymaya başladı.

Yüksek riskli, yüksek ödüllü yatırımların cazibesini, canlı ve tutkulu bir topluluğun kesimi olmanın heyecanını, ünlülerin onayları ve toplumsal medya tesiri nedeniyle bu coinlerin ana akım haline gelme potansiyeli sürdürüldü.

Biz de meme coinlerin gelecekteki potansiyelini belirlemek için bu coinlerin gidişatına ait öngörüleri ve piyasa hacmi bakımından 2024 yılında alınabilecek en düzgün üç meme coin’i sizler için derledik.

Dogecoin fiyat tahmini

Son bir buçuk yılda Dogecoin fiyat hareketi, birbirine yakınlaşan iki trend çizgisiyle işaretlenen simetrik bir üçgen formasyonu içinde yer aldı. Bu formasyon, DOGE’nin hudutlu bir aralıkta kalmasını sağlayarak yatay bir harekete yol açtı. Dingin bir fiyat hareketine karşın, bu konsolidasyon basamağı yatırımcı birikimi için olgunlaşmış bir devri vurguladı.

Kripto piyasasındaki mevcut toparlanma hissiyatının ortasında, Dogecoin fiyatı Ekim ayı ortasında alt trend çizgisinden en son aksine dönüşüne şahit oldu. Bu geri dönüş, Dogecoin fiyatını yüzde 36’lık kayda bedel bir artışla 0,056 dolardan 0,077 dolara yükseltti. Satın alma momentumunun devam etmesi halinde, bu memecoin önümüzdeki haftalarda yaklaşık yüzde 14’lük ek bir artışa hazırlandı ve bu da 0,11 dolarlık ikili direnç düzeyine ve devam eden formasyonun üst trend çizgisine meydan okuyabileceği manasına geldi.

Bu bariyerden mümkün bir kırılma, trendin aksine döndüğünün erken bir sinyali olacaktır ve bu da toparlanmasını 0,18 dolar işaretinin ötesine taşıyabilir.

Pepe fiyat tahmini

Pepe coin fiyatı son vakitlerde değerli bir toparlanma göstererek 0,00000061 dolar üzere düşük bir düzeyden yüzde 141 üzere etkileyici bir artışla 0,00000145 dolara ulaştı. Bu üst hakikat hareket, günlük grafikte baş ve omuzlar olarak bilinen bir yükseliş dönüş formasyonunun oluşumunu ortaya koyduğu için bilhassa dikkat alımlı hale geldi. Tipik olarak piyasa tabanlarında gözlemlenen bu formasyon, ekseriyetle trendin bilakis döneceğinin erken bir işaretini müjdelemiş oldu.

Raporlama sırasında, Pepe coin fiyatı 0,0000012 dolardan süreç görüyor ve 0,00000145 dolar boyun çizgisindeki direnç nedeniyle hafif bir geri çekilme yaşıyor. Lakin bu formasyon, alıcıların yakında bu direnç düzeyinin üstesinden gelebileceğini ve potansiyel olarak artan satın alma faaliyetini tetikleyebileceğini gösterdi.

Alıcıların bu boyun çizgisi direncini muvaffakiyetle aşması halinde, kırılma sonrası bir ralli meme coin’in fiyatını yaklaşık yüzde 60 daha yükseğe çıkarabilir ve potansiyel olarak 0,00000233 dolara ulaşabilir. Bu türlü bir ralli sırf bir evvelki en yüksek düzey olan 0,0000019 doları aşmakla kalmayacak, birebir vakitte bu kurbağa temalı meme madeni para için daha geniş bir toparlanmanın erken belirtilerini gösteren bir düşüş trendinin Dow Teorisine de meydan okuyacaktır.

Shiba Inu fiyat tahmini

Son 16 ayda Shiba Inu coin, düşen bir kama formasyonunun belirlediği dengeli bir düşüş trendi yaşadı. Birbirine yaklaşan trend çizgileriyle karakterize edilen bu formasyon, fiyat hareketini kısıtlı bir aralıkta tuttu. Daha geniş bir piyasa toparlanmasının ortasında, SHIB fiyatı kayda bedel bir artışa şahit oldu ve yaklaşık 0,0000066 dolardan yakın vakitteki tepe olan 0,00000964 dolara yükselerek yüzde 45’lik bir büyümeye işaret etti.

Bu yükselişin akabinde, memecoin şu anda üç günlük bir düzeltme evresinden geçti ve piyasa pahasının 0,0000023 dolara düşmesine neden oldu. Bu geri çekilme, bir sonraki sıçrama için tekrar toparlanmak ve güç kazanmak açısından kritik ehemmiyet taşıyor. Daima alımlarla Shiba Inu coin fiyatı, düşen kama formasyonunun üst trend çizgisine meydan okumayı hedefliyor ve bu da yüzde 38’lik potansiyel bir artışı temsil ederek 0,00001137 dolara ulaşacak.

Bu üst trend çizgisinden başarılı bir yükseliş kırılması, değerli bir trend dönüşüne işaret edecek ve potansiyel olarak Shiba Inu fiyatını 0,0000018 dolara agresif bir toparlanmaya ayarlayacaktır.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz oy kullanılmadı)
Loading...

Yorum Yap