Categories: Genel Haberler

Huobi: “Blockchain Telefonu Geliyor”

En popüler ve en büyük kripto para borsalarından olan Huobi yaptığı duyuruyla pek çok kişiyi şaşırtmayı başardı. Ünlü borsa yapmış olduğu açıklamada, Blockchain tabanlı bir cep telefonu üzerinde çalıştıklarını belirttiler. Akıllı telefonda son aşamada olduklarını ifade eden borsa yetkilileri, gelecek hafta içerisinde Güneydoğu Asya bölgesinde telefonun satışını yapacaklarını duyurdular. Borsanın göz bebeği olan bu akıllı telefona Acute Angle ismi verildi. Bu akıllı telefon Çin’de bazı önemli kişilere hediye olarak gönderilmişti. Fakat Blockchain tabanlı bu telefonun satışına henüz resmi olarak başlanmadı. Ünlü borsa, Acute Angle isimli bu akıllı telefonun lansmanının önümüzdeki hafta yapılacağını duyurdu.

Çin merkezli faaliyet gösteren Huobi borsası, çıkaracakları akıllı telefon sayesinde son zamanlarda adından sıkça söz ettiriyor. Acute Angel isimli akıllı telefon piyasaya 500 dolarla çıkacak. Ve istenildiği takdirde bu telefon, borsanın kendi kripto parası olan Huobi Token ile alınabilecek. Üzerinde yoğun bir şekilde çalışılan bu telefon, Android işletim sistemine sahip olacak. Ayrıca Acute Angel, Whole Network ortak yapımı olduğu da biliniyor. İlk olarak Güneydoğu Asya’da satışa sunulacak olan Acute Angel, satıştaki başarı durumuna göre ABD ve Avrupa ülkelerine de gönderilecek. Borsanın CEO’su Livio Weng yaptığı açıklamada, bu projeyi hayata geçirdikleri için çok mutlu ve gururlu olduklarını dile getirdi. Aynı zamanda Blockchain endüstrisinin gelişimi içinde çalıştıkları için son derece memnun olduklarını da ifade ettiler.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 hafta ago