Categories: Genel Haberler

Hungri Games’ten yeni hamle!

Mobil oyun firması Hungri Games, seed yatırım tipini tamamladı, Şirkete yatırım çeşidinde 23 milyon dolar değerleme tanımlandı, Hungri Games, Boğaziçi Ventures liderliğindeki yatırım çeşidinden 1,9 milyon dolar ile döndü.

Hungri Games’e yeni yatırım

İstanbul merkezli taşınabilir oyun şirketi Hungri Games, 23 milyon dolar değerleme üzerinden 1,9 milyon dolar yatırım alarak kapattı. Hungri Games’in seed finansman tipine Boğaziçi Ventures liderlik ederken, The Sandbox‘un COO’su ve Kurucu Ortağı Sebastien Borget, Roko Finance, Oyunfor, Preston Labs, Triple Dragon, Erol Özmandıracı ve daha evvel Hungri Games ile çeşitli projelerde birlikte çalışmış olan Çağlan Tanrıverdi üzere yatırımcılar katıldı.

Arslan Kiran, Oğuz Kurtalan, Kağan Berk Koçak ve Sevara Shodieva iştirakinde kurulan Hungri, hibrit mid-core oyunlarına odaklanıyor. Şirket, Racing RPG cinsinde öne çıkan yeni oyunu Metahorse Unity’i önümüzdeki devirde sunmayı hedefliyor.

Hungri Games, bir müddet evvel Polygon ile iş birliği yaptığını duyurmuştu. İş birliği ile Metahorse Unity oyuncularına daha sürükleyici ve optimize bir oyun tecrübesi sunulması amaçlanıyordu. Metahorse Unity, oyuncuların sanal dünyada atlarını eğitmelerine, yetiştirmelerine ve yarıştırmalarına imkan tanıyor.

Hungri Games’in kurucularından Arslan Kiran, “Seed yatırım tıbbımızda esaslı, tanınmış ve tecrübeli yatırım kümelerinin, şirketlerin ve bireylerin dayanağını almaktan memnunluk ve minnettarlık duyuyoruz. Bu yatırım ile birlikte yayınlayacağımız Metahorse Unity’nin ikincil pazarının gelişmesi, yalnızca web3 oyun ekosistemini canlandırmakla kalmayacak, birebir vakitte oyunculara daha derin ve özelleştirilmiş bir tecrübe sunacak. Bu, Hungri Games dünyada gerçek bir tesir yaratma potansiyeline sahip. İkincil pazar, oyunun sürdürülebilirliğini ve topluluğun iştirakini artıracak, böylelikle oyun severler için daha güçlü ve tatmin edici bir tecrübe oluşturacak” sözlerini kullandı.

The Sandbox COO’su ve Kurucu Ortağı Sebastien Borget de “Hungri Games’in tecrübeli takımını, blokzincir teknolojisini kullanan yüksek kaliteli ve ilgi cazip taşınabilir oyunlar yaratma seyahatlerinde desteklemekten memnuniyet duyuyorum” değerlendirmesinde bulundu.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago