Categories: Genel Haberler

Genişleyen kama formasyonu XRP’yi yeniden 0,31 dolara yükseltebilir mi?

XRP, volatilitesi yüksek fiyat hareketleri gösteren bir kripto para. Geçmiş fiyat hareketlerinde kripto para, yatırımcılarına ve topluluk üyelerine değerinin ne kadar dalgalanabileceğini gösterdi. Bu nedenle, son 45 gün içindeki yüzde 21’lik artış hiç şaşırtıcı olmaz ve şu an 0,278 dolar değerinde bulunuyor. XRP ayrıca CoinMarketCap’e göre önceki günden bu yana yüzde 0,24 düşüşle 12.1 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri ve günlük 1,7 milyar dolarlık işlem hacmine sahip. Son 24 saatte işlem hacminin yüzde 9,4’ün ZBG borsasında işlem gördü.

XRP/USD 4 saatlik grafik

Ripple tokeni, Ekim ayının ortasından bu yana iki eğilim çizgisi arasında salınan ve genişleyen kama düzenine girmiş görünüyordu. Ticaret hacimleri, bu tür bir desen için zamanın% 65’inde olduğu gibi, dönem boyunca hafif bir yükseliş ile birlikte düzensiz göründü. Artarak genişleyen kama desenleri, zamanın yüzde 52’sinde aşağı yönlü kırılmalar sergileme eğilimindedir, ancak bu, fiyatın yukarı doğru kırılması için neredeyse eşit bir fırsat verir.

MACD, 7 Kasım’da düşüş eğilimli bir geçiş gerçekleştikten sonra sinyal hattının MACD çizgisinin üzerinde hareket ettiğini gösterdi. MACD çizgisi ayrıca önümüzdeki birkaç gün içinde yükseliş eğilimi göstereceğine işaret ederek yükselişe hazırlanıyor.

Hacim Profili Görünür Aralık göstergesi, XRP’nin daha düşük hacimli düğümlere sahip bir alanda yer alan ve daha yüksek hacimli düğüm değerlerine hızlı bir hareket potansiyeli olduğunu gösteren bir fiyat aralığına girdiğini gösterdi. Bu, 0,27 dolar veya 0,29 dolar civarında olabilir. Ancak işlem hacminin fiyat tablosunun sonuna doğru düşmesi, XRP’nin düşük bir fiyat noktasındaki yüksek hacimli bir düğüme düşmesi ihtimalinin düşük olması anlamına geliyor.

XRP’nin desen boyunca devam etmesi olasıdır, yakın gelecekte yaklaşık 0,29 $ dolara yükselebilir ve değeri, 0,31 dolar direncini geçmesiyle bir boğa piyasası oluşmaya başlayabilir. Bu noktada, gelecek haftalarda kama deseni sınırını yukarı doğru dağılması veya geri çekilmesi için 0,28 ile 0,30 ABD doları arasında geri çekilmesi test edilebilir.

ambcrypto

Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago