Categories: Genel Haberler

Bitfinex Bakım Çalışması Yapacağını Duyurdu

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Bitfinex, borsanın bakıma alınacağını duyurdu. Bitfinex tarafından yapılan açıklamaya göre yapılacak olan bakım çalışması sebebiyle 7 saatlik bir kesinti yaşanacak. Kullanıcıların mağdur olmaması için belirtilen saatlerde işlem yapılmaması istendi. Haziran ayında büyük bir çıkış yaşayarak zirveyi gören kripto para piyasası yükselişini hala sürdürüyor. Bitcoin’in 13 bin dolar sınırına gelmesi, Ethereum’un yine aynı şekilde 400 doların kapısına dayanması sonucu kripto para piyasası oldukça renkli ve çekici durumda. Tüm bu güzel piyasaya karşın Bitfinex borsasının 7 saat gibi uzunca bir süre kapalı kalacak olması, borsanın yatırımcılarını bir hayli sinirlendirmiş durumda.

Her geçen saat değer kazanan kripto para borsası gün geçtikçe yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Hatta birkaç saatte bile yatırımcılarına güzel kazançlar bırakan başta Bitcoin olmak üzere tüm altcoinlerin hızlı yükselişi sürüyor. Tam bu noktada kripto para piyasasının hareketli ve yükselişte olduğu günlerde Bitfinex borsasının bakım çalışması yapması pek çok kişiyi kızdırdı. Üstelik Bitfinex bakım çalışması için 7 saatlik bir süre belirledi. Büyük rallinin ortasında bu kadar saat yapılacak olan çalışma sebebiyle insanlar haklı tepkilerini gösteriyor. 20 Haziran tarihinde Bitfinex borsasından yapılan açıklamaya göre bugün planlı bakım yapılacak. 11.45 sularında başlayacak olan bakım çalışması, her şeyin yolunda gitmesi durumunda 7 saat sonra yani 18.45 sularında bitmesi bekleniyor.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

4 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

4 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

4 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

4 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

4 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

4 hafta ago