Categories: Genel Haberler

Bayern Münih Blockchain Sektörüne Giriş Yaptı

Almanya’nın köklü futbol kulüplerinden olan Bayern Münih, Blockchain sektörüne adım attığını tüm kullanıcılarına duyurarak herkesi şaşırttı. Cointelegraph tarafından hazırlanan haberde Almanya’nın popüler kulüplerinden olan B. Münih’in Blockchain tabanlı birkaç ürün çıkaracağını duyurdu. Ayrıca Alman devi, Blockchain alanına giren son spor kulübü olma özelliğine de sahip. 11 Ekim günü yapılan resmi açıklamaya göre Münih’in oyuncularına oluşturulacak olan koleksiyonlar için Stryking Entertainment ile anlaşmaya varıldı. Buna göre Alman kulübünün oyuncuları için üretilecek olan dijital ürünlerin üretilmesini Stryking şirketi üslendi. Yapılan açıklamada ne tür ürünlerin oluşturulacağı hakkında da detaylı bilgiler verildi.

Bayern Münih ekibi geçmişten günümüze kadar tüm oyuncularının silüetlerini yansıtan dijital kartlar basılacağını açıkladı. Tüm bunların yanında Stryking şirketi konuyla ilgili bambaşka bir projeyi daha hayata geçireceğini belirtti. Buna göre hazırlanacak olan koleksiyonlarla bir fantezi ligi kurulacak ve kişiler birbirlerine meydan okuyabilecek. Şirket tarafından yapılan bu açıklama büyük beğeni topladı. Milyonlarca taraftarı olan köklü kulüp için hazırlanacak olan bu ürünlerin ne zaman biteceği hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak çalışmalara başlanıldığını ifade eden ünlü şirket, en kısa süre içerisinde tüm ürünlerin teslim edileceğini ifade etti. Hatırlanacağı üzere geçen ay İspanya’nın köklü kulüplerinden olan Atletico Madrid’de kendi tokenını üreteceğini duyurmuştu. 2 Euro bedelle sunulacak olan bu tokena sahip olan taraftarlar oy hakkına sahip olabilecek.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

2 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

2 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

2 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

2 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

2 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

2 hafta ago