Categories: Genel Haberler

Yemeksepeti Kripto Paraları Destekleyeceğini Açıkladı

Türkiye’nin en büyük yemek siparişi platformu olan Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, kripto paraları yakından ilgilendiren bir açıklama yayınladı. Aydın, başta kripto paralar olmak üzere Blockchain teknolojisi ile de açıklamalarda bulundu. Aydın yaptığı açıklamada, BDDK tarafından kripto paralara onay verilmesi ve kripto paralardaki mevcut problemler giderilirse kripto paraları ödeme yöntemi olarak ekleyebileceğini ifade etti. Şu an için ortada pek çok problemin olduğundan bahseden Nevzat Aydın, bu problemler hallolana dek kripto paraları bünyelerine eklemeyeceklerini belirtti. Yemeksepeti gibi büyük bir şirketin kripto paraları desteklemesi ve kullanıcılarına kripto paralarla ödeme yapma imkanı sunması piyasa için çok büyük bir adım olacak.

Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, kripto paraları neden şimdi eklemediklerini de açıkladı. Aydın, “Eğer bugün kripto para ödeme yöntemini sisteme eklediğimiz zaman inanılmaz büyük problemlerle karşı karşıya kalacağız. Bunlardan ilki vergi bir diğeri de geri iade sorunları. Kullanıcılar siparişlerini iptal ettikleri durumda geri iadelerde büyük problemler yaşayacağız. Çünkü kur sabit değil ve sürekli değişiyor. Bu da bizi olumsuz yönde etkileyebilir. Ayrıca vergi ile alakalı da ortada birçok problem var. Bu konu hakkında BDDK’nın bir önlem alması ve kripto paraların kendi içerisindeki problemlerin çözülmesi durumunda kripto para ödeme sistemini sitemize entegre ederiz.” açıklamalarında bulundu. Ünlü CEO, gelecekte tüm bu problemlerin giderileceğine inandığını da açıklayarak adeta açık kapı bıraktı.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago