Categories: Genel Haberler

Yahoo Kripto Para Borsası Açıyor

Oldukça uzun bir süredir Yahoo’nun kendine ait bir kripto para borsası açacağı biliniyordu. Bu tip haberlerden sonra sessizliğini koruyan şirket daha fazla dayanamadı ve çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yayınladı. Ünlü arama motoru Yahoo, üzerlerinde çalıştıkları bir kripto para borsası projelerinin olduğunu doğruladı. Bu borsa çalışmalarına da geçtiğimiz sene başında başladıklarını açıklayan arama motoru, 30 Mayıs günü projelerini hayata geçirmek istediklerini belirtti. Yahoo’nun üzerinde çalıştığı kripto para borsasının isminin de Taotao olacağı öğrenildi. Taotao platformunda ilk başta sadece Bitcoin ve Ethereum alım satımının yapılacağı da gelen bilgiler arasında.

Yahoo tarafından yapılan açıklamada Taotao borsasının mobil uygulamasının da olacağı bildirildi. Ayrıca kripto para borsasında yalnızca kripto para alım satımı değil aynı zamanda kaldıraçlı işlemlerde yapılacak. Şirketin %40’ına sahip olan Yahoo, böylelikle arama motorları üzerinde sorgu yapan kullanıcılarına da kripto para alım satım işlemleri yapabilmesi için imkan tanıyacak. Yahoo’nun kripto para dünyası için bir çaba sarf etmesi, bir şeyler üretmesi kripto para piyasası için oldukça önemli bir olay. Her geçen gün yaygınlaşan ve şirketlerin çalışmalar yürüttüğü kripto paraların geleceği oldukça parlak gözüküyor. Yahoo arama motoru gibi pek çok şirket kısa zaman içinde kendi kripto paralarını çıkaracağını ya da Blockchain sisteminden faydalanacağını açıklamıştı. Bunlardan en önemlilerinden biri ise hiç kuşkusuz Facebook kripto parası. Bilindiği üzere Facebook’ta kendi kripto parasını çıkarmak üzere.

Sadraf

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

2 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

3 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

3 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

3 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

3 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

3 hafta ago