Categories: Genel Haberler

Willy Woo: Bitcoin’in şu anki adil değeri 53200 dolar

Nisan ayında, Bitcoin fiyatının 300 bin dolara doğru gittiğini belirten ancak daha sonra Mayıs ayında gelen düşüşle başta Twitter olmak üzere birçok mecradan tepki de alan ünlü zincir üstü analisti Willy Woo, Bitcoin’in şu anki adil değerinin 53 bn 200 dolar olduğunu yazdı.

“Temel kurallar uzun vadede kendini gösterir”

15 Temmuz tarihinde Bitcoin’de arz şoku yaşanacağını yazdığını ve kuralların kısa değil, uzun vadede işlediğini belirten Willy Woo şunları söyledi:

“Bitcoin fiyatı, şu anda piyasada vârolan arz/talep dengesizliğini gidermek için 53 bin dolara gitmeli. 50 bin dolar fiyat tahminli arz şokundan bahsettiğim grafiği 15 Temmuz’da paylaşmıştım. O dönem kısa vadeli fiyat gidşatı düşüş yönündeydi. Ancak temel kurallar kısa vadede işlemez, doğru sürede her zaman fiyat, temel kuralların istediği yere gider. Bugün olması gereken tam fiyat 53 bin 200 dolardır. Standart sapma bandı ise 36,6 bin dolar-66,8 bin dolar arasında (yüzde 68,5 güven seviyesi)”

Will Clemente’den cevap geldi: Katılıyorum

Bir başka zincir üstü analist Will Clemente de, Woo’ya katıldığını belirtti ve bu konuda 31 Temmuz’da attığı bir tweet’e atıfta bulunarak Bitcoin fiyatının o dönemde de 53 bin dolar seviyesinde olması gerektiğini söyledi. Clemente’nin 31 Temmuz’daki tweet’inde şu ifadeler vardı:

“Bitcoin’in likit olmayan arz oranı bir adım daha yukarı çıktı. Bitcoin ‘arz şoku’nun şu anki seviyesi, fiyatın 53 bin dolar seviyesinde olduğu bölgede… Üst üste 10 günlük yeşil kapanışlardan sonra konsolidasyon mantıklı ancak önümüzdeki haftalar için yükseliş beklentisindeyim”

Glassnode CTO’su Rafael Schultze-Kraft da, 29 Aralık tarihli bir blog yazısında, “Eğer Bitcoin’lerin çoğunluğu likit değilse, bir arz şoku başlar, bu da Bitcoin üzerindeki satış baskısını zayıflatır. Bu durum aynı zamanda, yatırımcıların hodl ettiğinin de göstergesi olabilir ve bir yükseliş işareti verir” yorumunu yapmıştı.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago