Categories: Genel Haberler

Willy Woo: Bitcoin, büyük hareketten önce dinlenme aşamasında

Cumartesiyi pazara bağlayan gece 60 bin dolardan 50 bin dolara çok sert bir düşüş yaşayan Bitcoin için tecrübeli analist Willy Woo’dan çarpıcı bir tahmin geldi. Woo, içinde bulunduğumuz boğa dönemi için fiyat hedefini tam 300 bin dolardan başlattığını ve 400 bin seviyesini de incelediğini belirtti:

“Boğa sezonu ne kadar uzun sürerse hedefler de o kadar yükseğe gider ve şu anda 300 bin doların üzerine gidecek şekilde çok hızlı ilerliyor.”

“288 bin dolar da aşılacak”

Bir başka ünlü analist PlanB’nin yaklaşık 1 senedir çok tartışılan 288 bin dolarlık stok-akış modeli hedefi de sorulan Woo şu ifadeleri kullandı:

“Plan B’nin stok akış modeli 288 bin dolarlık bir hedef veriyor benimki ise ‘Ben bu hedefi de takmam’ diyecek şekilde ilerliyor. Daha çok para biriktikçe çizgi de yukarı doğru gidiyor. Hareket eden bir hedef bu. 288 bin dolarlık hedefin de aşıldığını göreceksiniz. Çünkü her zaman aşılıyor. Eğer 288 bine ulaşırsa, 300 bin de olur, 400 bin de… Hatta 500 bin dolar…”

“Satın almaya gelen insan orduları var”

Woo ayrıca Bitcoin’in kendi yatırımcı tabanına diğer birçok varlığa göre çok daha zor ulaştığını ya da ana akım kitle tarafından daha zor şekilde kabul edildiğini belirtti ve bu durumun en büyük kripto paraya sadece kendine özgü olan yukarı çıkış potansiyelini kattığını söyledi:

“Tabii ki Bitcoin şu anda, her gün daha fazla insanın adaptasyon kazanmasıyla birlikte yukarı yönlü büyük bir eğriye sahip. Her gün 50 binden fazla insan ilk kez Bitcoin alıyor. Bunu blokzincir üzerinde görebiliyorsunuz. Borsalar da dahil bu rakam toplamda 150 bine ulaşıyor. Satın almaya gelen insan ordular var. Her fiyat düşüşünde alıyorlar. Dolayısıyla bu yukarı yönlü gidiş devam edecek. Satın alma arttıkça, dip bölgesi de yükseliyor.”

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago