Categories: Bitcoin Haberleri

Ünlü Analist: Bitcoin, SHIB ve Altcoin’ler Bu Tarihte Yükselecek!

Ünlü bir kripto analisti olan Nicholas Merten, lider kripto Bitcoin (BTC), Shiba Inu (SHIB) ve diğer altcoin projelerinin önümüzdeki aylarda büyük bir geri dönüşe hazırlandığını söylüyor. Ayrıntılar için Kriptokoin.com okumaya devam ediniz.

“Bitcoin, 60 bin dolar seviyelerine geri dönecek”

Yeni bir video programında Nicholas Merten, Data Dash’in 513.000 abonesine, Bitcoin başta olmak üzere piyasada bir bahar rallisinin yakın olduğuna giderek daha fazla ikna olduğunu söylüyor:

Bence burada bahsettiğimiz bu bahar rallisini görme şansımız çok yüksek. İnançlarım bu konuda daha da güçleniyor.

Kaynak: Data Dash / Youtube

Analist, Bitcoin (BTC)’nin, Kasım 2021’den bu yana görülmeyen bir fiyat aralığı olan 60.000 dolar seviyelerine yakında geri döneceğini söylüyor. Nicholas Merten, halihazırda ivme kazanan altcoin piyasasının da sırayla toparlanacağını tahmin ediyor. Analist, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Gerçekten, Nisan ayında en kısa sürede, bu eğilim gerçekleşirse, Bitcoin için bu 60.000 dolar aralığına geri dönebileceğimizi belirtmek istiyorum. Bir bahar rallisine başlayabiliriz. Ama bu sadece Bitcoin için değil. Bu büyük anı vurgulamak istiyorum. Bunun sadece bir BTC rallisi olması pek olası değil.

“Bu yüzden piyasa yükselmeye başlayacak”

“İnsanların genellikle önce Bitcoin, sonra altcoinleri düşündüklerini biliyorum” diyen analiste göre, bu piyasa bir şey kanıtlamışsa, o da geçmişte gerçekleşen önceki eğilimlerin bu döngüde aynı olmadığı. Analist, “Gördük ki, tıpkı 2020’nin sonlarında 2021’in başlarında gördüğümüz gibi Bitcoin ve altcoinler hız kazanıyordu” diyor.

Data Dash sunucusu, belirli altcoinlerin piyasada zaten ısınmakta olduğuna dikkat çekiyor ve bunun da kurumların bir yükseliş beklentisiyle piyasa değerinde altcoin satın aldığına işaret ettiğini belirtiyor. “Bir ton farklı altcoininiz var” diyen analist, bunun en büyük işaretlerinden biri olduğunu söylüyor. Nicholas Merten, şu açıklamayı yapıyor:

Piyasada birden fazla gün %10-20 kazanç elde eden çok sayıda rastgele altcoin görmeye başlıyoruz. Ve bu, piyasanın tekrar pasif bir şekilde emirlerini biriktirmeye veya doldurmaya başlamadığına dair gerçekten büyük bir işaret. Akıllı para veya kurumlar limit emirleri doldurmayı beklemiyorlar. Piyasa emri alıyorlar, pozisyonlarını alıyorlar, çünkü köşede FOMO hissediyorlar. Piyasa yükselmeye başlayacak.

Kaynak:  Kripto Koin

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

1 ay ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

1 ay ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

1 ay ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

1 ay ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

1 ay ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

1 ay ago