Categories: Genel Haberler

Twitter’da Bitcoin tartışması: Elon Musk Jack Dorsey’e cevap verdi, Peter Schiff ‘Altın’ dedi

İçerik

Elon Musk, attığı tweet’lerle yine kripto para topluluğunun tepkisini çekti. Musk, Twitter CEO’su Jack Dorsey’nin “The B word” yani “B ile başlayan kelime” adlı, Bitcoin’in kurumsal şirketler tarafından nasıl daha iyi kullanılabileceğini belirten bir organizasyonu tanıttığı tweet’ine cevap verdi.

Musk dalga geçti, Dorsey seviyeli cevap verdi

“B ile başlayan kelime” için “bicurious?” yani “biseksüel?” yazan Musk’a, Dorsey ise seviyeyi yukarıda tutarak ancak iğneleyici bir cevap verdi.

Dorsey, “Bizarre” yani “garip” yazarken, daha sonra da “Haydi gel seninle organizasyonda tartışalım. Tüm merak ettiğin şeyleri orada bana sorabilirsin…” dedi. Dorsey’nin “merak ettiğin şeyler” derken, “bi-curious” kelimesi içinde merak etmek anlamına gelen curious’u kullanması da dikkat çekti.

Tweet’lere Peter Schiff de katıldı

Musk ise daha sonra “gülmekten öldüm” anlamına gelen İngilizce “LMFAO” kısaltmasını kullandı. Dorsey, “Haydi artık, konuşalım” derken, Musk ise hala kaçamak cevap vermeye devam etti ve “Tweet’lere gelen yorumlar gerçekten altın değerinde” dedi.

Dorsey, yine akıllıca konuyu üst seviye tutmaya çalışarak, “Altın derken, konuşmamıza Peter Schiff’i de mi katmak istiyorsun?” diye sordu.

“En iyi emtia altındır”

Bu soru üzerine diyaloğa Peter Schiff de dahil oldu. Altın savunculuğuyla bilinen Schiff, “Fiat para birimiyle ilgili temel sorun, gerçek parayla desteklenmemesidir. Bitcoin bu problemi düzeltmiyor. Fiat, paraya çevirilebilecek bir para birimi değildir. Para bir emtiadır. Gerçek paraya çevrilebilecek bir birim, paranın yerine geçebilir. Tarihsel olarak, para olarak kullanılabilecek en iyi emtia altındır” dedi.

Musk dalga geçmeye devam etti, Raoul Pal cevap verdi

Tesla CEO’su Elon Musk ise, devamında bu kez de Bitcoin maksimalistlerine çattı. “Musk, Bir ampulü takmak için kaç Bitcoin maksimalisti gerekir?” dedi.

Buna da Real Vision şirketi CEO’su Raoul Pal cevap verdi. Pal, “Bitcoin maksimalistlerinin, geniş kripto para topluluğunun küçük bir kesimi olduğunu anlaman güzel. Ayrıca maksimalizm kavramsal olarak iyidir ve bir olasılığı vardır, ancak kesinlikten çok uzaktır.” dedi.

BTC Piyasası

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

2 hafta ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

2 hafta ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

2 hafta ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

2 hafta ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

2 hafta ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

2 hafta ago