Categories: Genel Haberler

Ripple yöneticileri klasik finans ile blockchain füzyonunu öngörüyor

NEW YORK – Kripto para ve blok zinciri teknolojisinde önde gelen bir oyuncu olan Ripple, finans dalı için ufukta değerli bir değişim görüyor. Yöneticiler Eric van Miltenburg ve Aaron Sears, klâsik finans uygulamalarının merkezi olmayan finans (DeFi) ile yakınlaşmasını ve blok zinciri teknolojisinin daha geniş çapta benimsenmesini vurgulayarak finansın geleceğine ait görüşlerini paylaştı.

Şirketin üst seviye önderleri, finans kuruluşlarının başlangıçtaki şüphecilikten, blok zincirinin yeni gelir akışları ve gelişmiş müşteri hizmetleri üzere potansiyel yararlarını tanımaya geçtiğine inanıyor. Bu değişim yalnızca teorik değil; PayPal (NASDAQ:PYPL) ve Mastercard üzere büyük şirketlerin blockchain tahlillerini kendi tekliflerine dahil etmesiyle şekillenmeye başladı bile. Bu entegrasyonlar, hem yeni başlayanlar hem de esaslı şirketler de dahil olmak üzere çeşitli bölümlerde kripto para ünitelerinin daha geniş kabul görmesinin ve kullanılmasının önünü açıyor.

Düzenleyici cephede kayda bedel bir gelişmenin, 2024 ortasına kadar kripto para üniteleri için yeni bir çerçevenin beklendiği Brezilya’dan gelmesi bekleniyor. Bu atılımın Latin Amerika’daki yatırımları artırması, inovasyonu teşvik etmesi ve hudut ötesi süreçleri kolaylaştırması mümkündür. Ripple, klâsik finansal sistemler ile gelişmekte olan kripto para teknolojileri ortasındaki boşluğu doldurmayı hedefleyerek kendisini bu geçişin ön saflarında konumlandırıyor.

Bu makale yapay zekanın dayanağıyla oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Kural ve Şartlar kısmımıza bakın.

Ulaş Utku Bozdoğan

Recent Posts

Uzman Görüşü: Yeni Yılın Birinci Ayında Talih Getirecek 4 Altcoin!

Analistlerin varsayımlarını de dikkat alan uzmana nazaran, yeni yılın başlangıcı için bu 4 altcoin başkalarından…

2 gün ago

SHIB Coin, Bu Borsada ETH, ADA ve XRP’yi Geçti!

SHIB Coin, 2023'te kripto borsası WazirX'te ETH, XRP ve ADA üzere öbür büyük tokenlerden daha…

2 gün ago

2024’ün Birinci Haftası, O 45 Altcoin İçin Kritik: İşte Liste!

Kripto para meraklıları, altcoin alanında gerçekleşecek bir dizi etkileyici aktifliğe kendilerini hazırlıyor. İşte son gelişmelerin…

2 gün ago

Usta Analist Açıkladı: BTC ve Altcoinler 2024’te Bu 10 Gelişmeyle Uçacak!

2023 sona erdi. Bu sırada birçok analist, Bitcoin ve akabinde altcoinler için 2024'te boğa koşusu…

2 gün ago

Asyalı finans devinden çarpıcı 2024 trend kestirimleri

HashKey Group Lideri Xiao Feng, 2024 yılında trend olacak kripto gelişmelerinde Ethereum (ETH) yükselişini birinci…

2 gün ago

Analist Açıkladı: Ocak Ayında Bu 3 Kripto Para Patlayabilir!

2024'ün birinci ayının başlamasıyla birlikte, kripto para kesimindeki birden fazla varlık yeni yıla yenilenmiş bir…

2 gün ago